Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye a babának...

Mennyi az esélye a babának úgy, hogy a férfi védekezés nélkül nem teljesen teszi be a hímvesszőjét a nő hüvelyébe?

Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 19:38
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

kicsi, kb. 1 a 100.000-hez vagy még kisebb

azaz 100.000 ilyen esetből 1 nő terhes lesz így.

2011. jún. 22. 19:49
 2/6 anonim ***** válasza:
82%

Első, te voltál bioszórán?

Mivel a spermiumok a hímvessző elejéből jönnek ki, így nincs túl nagy jelentősége, mennyire teszi be, főleg ha elment közben. Ha nem volt ejakuláció, az előváladékban már akkor is lehetnek életképes spermiumok. Javaslom a 72 órás tablettát, és védekezést, ha nem akartok babát.

2011. jún. 22. 20:20
 3/6 anonim ***** válasza:
50%

de ha ejakulál valaki, akkor nagyobb az esély a babára, mivel sok-sok-sok spermium jut be, több tiz millio, és ugye nem mindegy h mennyi jut be, és hogy mennyire "messzire". Ejakulácionál a méhszájig is spriccelhet...nem mindegy, mekkora utat tesznek meg, mert minél többet kell megtennie, annál több pusztul el.

Előváladékban is van spermium, persze, de egy ejakulátumban összehasonlithatatlanul több van, azaz sokkal-sokkal nagyobb az esély terhességre.

HA pl. valakinek nagyon kevés a spermiumszáma, csak 2-3 millio, annál mesterséges megterm.t sem csinálnak, az elvárt szám az 5 millió!

Szóval, én nem irtam, h nincs esély, csak azt, hogy sokkal kisebb, mintha ejakulálnak a hüvelyébe.

Ha ejakuláció történt, még akkor sem 100% hogy terhes lesz valaki, annak az esélye kb. 1 az 25 höz.

2011. jún. 22. 20:39
 4/6 anonim ***** válasza:
33%
Ez jó.. matematikailag! :) A hiba ott van, hogy a gyerekek nem matematikailag fogannak és születnek. Ha belegondolsz, mindig 50%, hogy terhes legyen valaki, mert vagy sikerül, vagy nem. Elég egyetlen spermium, hogy megtermékenyítse a petesejtet, az tök mindegy, hogy azon kívül hány millió szabadult még ki, illetve, hogy milyen utat tett meg. Ha nem így lenne, akkor nem olvasnád itt sorozatban, hogy "csak egyszer tette be, el sem ment, mégis terhes lettem", stb. A második válaszoló jól írta. Aki nem akar terhes lenni, az védekezzen, de még az sem 100%!
2011. jún. 24. 21:20
 5/6 anonim ***** válasza:
64%
Az esélyekről csak annyit, hogy huszonévesen gyógyszereket szedtem, hogy 2 terhességem legyen. Évekig nem védekeztünk. Most gerincműtét miatt 36 évesen megszakítással és óvszerrel próbáltunk védekezni. Persze valamilyen csoda folytán most teherbe estem és a 18. hétig még csak jele sem volt a babának. Elég ha csak a hüvely környékét éri az előválladék és jöhet a baba. Százalékokra nem szabad adni, mrt ha csak 1% esély van az te is lehetsz.
2011. jún. 25. 11:02
 6/6 anonim ***** válasza:
67%
Teljesen mindegy meddig teszi be ha nem akartok gyereket húzzon gumit ha meg igen akkor csináljátok rendesen.
2011. jún. 25. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!