Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Így mekkora az esélye egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így mekkora az esélye egy babának?

Figyelt kérdés
Eldöntöttük a barátommal, hogy ha meglesz az érettségim akkor megszakítással csináljuk. Mielőtt lehurrognátok nem baj ha terhes leszek, mert szeretnénk kisbabát és mindegy hogy 21 vagy 23 évesen...Tervezzük a közös jövőt. nagyon szeretjük egymást és boldog családot akarunk:) Azért csináljuk majd megszakítással, mert azért mégsem egyből akarunk babát:) Szerintetek mennyi eséllyel leszek terhes? Vagy akár hónapokig sem leszek? 19L + 19F
2010. ápr. 5. 13:47
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%

50-50.

Az előváladéktól, a spermák életképességétől, sokmindentől függ.

2010. ápr. 5. 13:50
 2/33 anonim ***** válasza:
50%

ezt nemlehet megmondani..."szerencse" kérdése.

egyéni vélemény: 19 évesen ne szülj gyereket rögtön érettségid után, munkanélkül, lakásnélkül, egzisztencianélkül....elfogtok veszni, ne rontsd el az életed.

2010. ápr. 5. 13:51
 3/33 anonim ***** válasza:

Igaz én 37 éves vagyok,és ha terhes lennék mindent tudok biztosítani a kisbabának.(lakás,pénz,család szóval mindent)

Mivel gyógyszert nem szedhetek,így mi is lassan 15 éve megszakításos módszerrel védekezünk..Eddig a 15 év alatt egyszer sem estem teherbe...De mint írtam én nálam nem is okozna gondot ha jönne egy baba..

De ki tudja...Valakinek ez jön be valakinek meg a gyógyszer...

2010. ápr. 5. 13:58
 4/33 anonim ***** válasza:

Esélyes, hogy így 1-2 éven belül összejön a baba.

Amúgy csak érdekel, miből tervezitek eltartani magatokat és a babát?

2010. ápr. 5. 13:59
 5/33 A kérdező kommentje:
Amire lesz érettségim, már lesz szakmám is, mert közben végzem az OKJ-s tanfolyamot:) És nem idén , hanem jövőre érettségizem. Szal addigra 20 és fél leszek. És utána fogunk így "védekezni". Érettségi után nyáron meg már dolgozom majd:) És ha lesz baba, akkor elmegyek GYES-re.
2010. ápr. 5. 14:06
 6/33 A kérdező kommentje:
Még várok válaszokat:)
2010. ápr. 5. 14:10
 7/33 anonim ***** válasza:
szerintem 1 éven belül lehetséges. am csak egy kérdés még. miért akartok ilyen korán gyereket? Ha annyira szerelmesek vagytok és tervezitek a közös jövöt akkor ráér még szerintem.
2010. ápr. 5. 14:20
 8/33 A kérdező kommentje:
Mert fiatal szülők szeretnénk lenni:) A párom már most apuka szeretne lenni:)
2010. ápr. 5. 14:23
 9/33 anonim ***** válasza:
a megszakításos szex nemis igazi szex.
2010. ápr. 5. 14:45
 10/33 anonim ***** válasza:
14:45 ezt adom :D
2010. ápr. 5. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!