Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye a második...

Mennyi az esélye a második babának PCSO esetén?

Figyelt kérdés
Van egy 4 éves kislányom és most szeretnénk kistestvért. A lányom születése után ( aki véletlen baba volt) kiderült,hogy PCOS vagyok.Sajna menstruációm nincs,jelenleg fogyókúrázom ,mert eléggé meghíztam,de szerencsére már csak pár kiló plusz van.Merckformint írt fel az orvos,de sok javulás nincs. Az orvos azt mondta ,ha elérem az első terhességem előtti súlyt,akkor sikerülni fog a baba. De én ebben már annyira nem hiszek.Szerintetek van esélye,hogy lehet kistesó? Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. aug. 1. 23:10
 1/8 A kérdező kommentje:
elnézést a kérdésben elrontottam *PCOS
2011. aug. 1. 23:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

ez pontosan úgy van ahogy az orvosod mondta!!!!!

le kell fogyni..csökkenek a tünetek és teherbe is fogsz tudni esni!!

2011. aug. 1. 23:25
 3/8 Manka68 ***** válasza:

Kicsit nehezebben fog menni, mint elsőre, de sikerülni fog, csak nem szabad abbahagyni a diétát, a mozgást és a merckformint. Sajnos idő kell, míg a szervezeted helyreáll, de rendben leszel. :-)

Mióta szeded? És hogyan diétázol? Ez bagyon fontos, nem csak a kilók leadása. Úgy kell étkezned, mint egy cukorbetegnek akkor is, ha már lementek a kilók.

2011. aug. 2. 05:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Akkor még reménykedem,hogy tényleg lesz kistesó :):) Az Update szerint táplálkozok már fél éve,nagyon jól érzem magam,és a cukorszintem is beállt szerencsére,csak a menstruációm nem akar beállni :/ De majd csak minden rendben lesz :)
2011. aug. 2. 09:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Jajj kifelejtettem a merckformint már 2 éve szedem!
2011. aug. 2. 09:53
 6/8 Manka68 ***** válasza:

Az update nagyon jó, és régóta szeded a mercket is, akkor ezzel már nem lehet gond. :-)

Viszont akkor valami más gátolja a peteérésedet szerintem. Prolaktint néztek nálad mostanában? És TSH-t? Ezek még be tudnak kavarni nagyon. :-(

Esetleg lehet a párodnál is vmi gond? Őt vizsgálták már?

2011. aug. 2. 10:55
 7/8 anonim ***** válasza:

én is pcos vagyok, évi átlag 3-4mensivel.

nekem is egy spontán fogant kis csoda a nagyfiamaki 14hós!

szerettünk volna tesot, de én sem biztam h mégegyszer ilyen mázlista leszek.ezért elmondtam az orvosomnak h tesot szeretnék, de már 5hónapja nem nem is mensiztem.

irt fel norcolutot ami elöször meghozta a vérzést, majd clostit szedtem és első gyógyszeres hónapban megfogant a baba. most 10hetes vagyok. drukkolok

2011. aug. 2. 13:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló gratulálok a kisfiadhoz és a pocaklakóhoz :) :)Vizsgálaton mostanában nem voltam,de az orvos azt mondta ha majd elérem a normál súlyt és úgy sem jön a baba,na akkor fog csinálni. :/ :) A páromnál minden rendben szerencsére,őt 3 hónapja vizsgálták meg. Szóval csak nálam lehet a bibi,de remélem minden rendben lesz. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
2011. aug. 3. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!