Bergon XSPR babakocsiddal meg vagy/voltál elégedve? Második babakocsinak kellene, csak helybéli sétákhoz téli babának!?
Van egy lányom, neki anno olyan kocsit vettünk, aminél az vol t afő szempont,hgy könnyű legyen mert emeleten laktunk, és hoyg kicsire csukható legyen mert kicsi a csomagtartóm, illetve hoyg multifunkciós legyen, tehát minden tartozék egy vázra tehető legyen.
Szuper ez a kocsi, be is vált (Titi -Trion),de nem igazán öblös, elég kicsi és vékony az anyaga a textiljének. Nagyon praktikus, és mivel elég sokat utazunk ezért ez szuper.
De mivel azóta kertes házban lakunk, szeretnék egy nagyobb kocsit, egy jó nagy "böszme" kocsit, mivel most már nem baj,hogyha nehéz, nem baj,hogyha nem lehet kicsire összecsukni, és nem is kell hozzá hordozó, csak legyen meg a sima kocsi aminek dönthető a támlája.
Olyan zömökebb fajta legyen.
Ezt találtam,ezért a kérdés, mert nem tudok róla semmit.
Köszönöm a választ.
Köszönöm szépen.
Fura,én találtam olyat ebből a fajtából,aminek bolygósítható a kereke...vagy akkor is nehéz tolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!