Meddig kell a babának hajlékony talpú cipőt venni? Második cipőnek milyet vegyek?
Már az utcán is járkál,oda mondta az eladó hogy ilyen cipő kel. Alig volt 10hónapos mikor elindult.
Utcai cipőt milyet vegyek következőnek? A szobában továbbra is zokni van rajta.
hát túl sok ötletem nincs, mert mind drága. Én is elefántent vettem elsőnek, aztán jött a tél, vettünk neki csizmát, az is nagyon drága volt. Azaz igazság, hogy most 20-as a lába, így még jó az elefánten, de én bőrzén vettem egy 21-es nike cipőt, most azt adom rá, ha kint van.
azért nem nő olyan gyorsan a lába, hogy minden hónapban kell új cipő. én azt javaslom, hogy vegyél neki változatlanul elefantent, aztán vegyél egy olcsóbbat, ha homokozik, mopedozik, akkor azt add rá. vagy próbálj meg kifogni te is egy bőrzén egy jobb minőségű, de használt (persze nem kopott) cipőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!