Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves kor alatt is lehet esemény utáni tablettát kiváltani? További kérdések lent.
Figyelt kérdés
Tegnap (szombaton)együtt voltunk a barátommal, de kiszakadt az óvszer. Barátom állítása szerint nem élvezett belém, csak a végén, mikor már kiszedte és észrevette, hogy kiszakadt. De én ettől függetlenül kétségbeestem, és ma (vasárnap) felkerestem az ügyeletes orvost, mivel a többi zárva volt, de ő azt mondta nekem, hogy 18 év alatt nem írhat fel nekem tablettát. Mindenhol így van ez, vagy ha holnap (hétfőn) megpróbálom máshol, akkor még nem lenne késő bevenni? Mennyi időm van még, ha szombaton 5 óra körül történt a "baki", és ma ugye vasárnap van. Segítsetek, kérlek! 17 éves lány.2014. aug. 31. 17:44
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenkinek, aki segített! Megoldódott a probléma. Édesanyám velem jön egy kivizsgálásra a kórházban. Javaslom mindenkinek, ahogy ezt az előző válaszoló is írta, akivel ez történik és még 18 alatt van, hogy tényleg inkább szóljon anyukájának, lehet, hogy először haragudni fog, de majd biztos megért. :)
2014. aug. 31. 20:27
12/12 anonim válasza:
Szerencséd volt, a lényeg, hogy megoldódott. :-)
Amúgy nálunk az ügyeleten annyira csak a "muszáj" dolgokat csinálják, ami már a háziorvosra tartozik vagy szakorvosra (beleértve a gyógyszerfelírást is), azzal elküldenek, vagy ha súlyos, akkor hívják a mentőt, max. ott helyben adnak valamit. Elhiszem én, hogy amit az államtól kapnak hivatalosan fizut, az nem feltétlenül olyan jó összeg, de... Áh, na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!