Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel Olaszországba megyünk nyaralni, ha ott kiszakad az óvszer, ugyanúgy szerezhetek esemény utáni tablettát, mint itthon? Vagy lehet érdemesebb lenne itthon kiváltani egyet és magunknál tartani? Mit gondoltok? Történ már ilyen vkivel?
Ha normális gumit vesztek, nem tesco gazdaságosat, akkor nem fog kiszakadni. Nekem volt már bőven benne alkalmam, de még sosem szakadt ki, ne parázzatok már, tényleg idegesítő.
Sokkal olcsóbb normális gumiban reszelni, mint utána esemény utánira perkálni.
Egyébként szerintem nem ugyanolyan az eljárás, hiszen te magyar vagy, a szüleitek a magyar államnak fizeti utánatok a tb-t, így itthon ingyenes az ilyen. De nem tudom, kérdezzetek utána valami biztosabb forrásnál is.
22/L
Szerintem is csináld azt, hogy itthon beszerzed a nőgyógyászaton. azt mondod, hogy kiszakadt a gumi és a termékeny napodon voltál. ezt nem fogja ellenőrizni, ha 72 órásat mész íratni, nem is vizsgál meg (én is jártam már így). aztán kiváltod a receptet a patikában és magaddal viszed a gyógyszert olaszba. kevés gyógyszert nyugodtan ki lehet vinni, voltam már én is Olaszo.-ban, vittem mindenféle gyógyszert, ami az útipatikába kell, a kutyát se érdekelte, kevés gyógyszert meg mondom, ki lehet amúgy is vinni. aztán ha baleset lesz, beveszed, ha nem, akkor hazahozod magaddal és beteszed a fiókba, aztán ha szükséged van rá, beveszed, alkalomadtán. de azért figyelj a lejárati időre.
amúgy nem értem, miért nem lehet normálisan válaszolni egy kérdésre, nem volt ezzel a kérdéssel semmi baj, szerintem jogos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!