Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan kerjem meg az anyukamat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kerjem meg az anyukamat hogy vigyen el nodokihoz?

Figyelt kérdés
2014. aug. 25. 23:07
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Hasznalunk de attol a baratom is meg en is viszketek(sok fajtat probaltunk mar ki)van amikor lecsuszik,kiszakad
2014. aug. 25. 23:45
 12/18 anonim ***** válasza:
59%
Mit kell ezzen kiakadna mamár ez normális plusz a törvény sem tiltja.
2014. aug. 26. 00:23
 13/18 anonim ***** válasza:

ha anyukád is szóba hozta, akkor szerintem vedd komolyan, és emlékeztesd rá, hogy szeretnétek megoldani a fogamzásgátlást.

szerintem a kérdésnek, és a megoldásnak jobban örülne, mint egy unokának

2014. aug. 26. 01:45
 14/18 anonim ***** válasza:
82%

"Hasznalunk de attol a baratom is meg en is viszketek(sok fajtat probaltunk mar ki)van amikor lecsuszik,kiszakad"

Nem az óvszer hibája ez, csak a fiú béna még. De hát nem is 15 évesen kéne dugni...

Azért mert elkezdtél nemi életet élni, még nem kell hormonokkal tömnöd magad. Alap járaton sem egészséges, de Te még fejlődésben vagy, így még nagyobb károkat okozhat. 3-4 évet még bírj ki, de természetesen védekezzetek máshogy. Ilyen korban az óvszer a legjobb megoldás, nem fogtok belehalni, ahogy még jópár millióan sem haltak bele. De ez a Te dolgod. Én mindenesetre biztosan nem szednék ennyi idősen, mikor még nem fejlődött ki rendesen a szervezetem, még ki sem alakult normálisan a hormonrendszered, lehet a méhed sincs teljesen kifejlődve, később meg majd nem lesz normális peteérésed. (Amúgy én is szedek, de 18 voltam, mikor elkezdtem szedni).

2014. aug. 26. 08:53
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezen a "lecsúszik, kiszakad" dolgon most én is fennakadtam ... Tanuljátok meg használni! Kb. 20 éve védekezek óvszerrel és 2-3 alkalomra emlékszem, hogy kiszakadt volna ...
2014. aug. 26. 08:58
 16/18 anonim ***** válasza:

Én sem értem a kiszakadó óvszert.

20 év alatt egyszer volt ilyen.

A barátod gyakorolja egyedül a felvételét. És te is megtanulhatod, hogy kell feladni rá, ez lehet az előjáték része.

A te korodban tényleg ne szedj gyógyszert.

Az eszetekbe se jusson, hogy a barátod "majd vigyáz" és "kiszáll időben"!! Ez tilos!!

2014. aug. 26. 10:40
 17/18 anonim ***** válasza:

Arról nem is beszélve, hogy ha rendszertelen a menstruációd, akkor végképp tilos rá fogamzásgátlót szedni.

Ugyanis nem beállítja, hanem LEállítja, kikapcsolja a természetes ciklust, azaz nem a problémát kezeli és majd akkor fogod a fejed, ha gyereket akarsz és nem lehet.

2014. aug. 26. 17:56
 18/18 A kérdező kommentje:
A baratom 18eves lesz hamarosan..es mar ezerszer csinalta es tudja hogyan kell hasznalni az ovszert!
2014. aug. 26. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!