Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vehetném rá anyukámat, hogy vegyen nekem fogamzásgátlót?
17éves leszek nemsoká, és óvszer+naptármódszer mellé szeretnék pharmatexet használni. ( és nem kérek erre oltogatásokat, csak még nem szeretnék babát)
Szóval milyen üzenettel tudnám megkérni őt hogy az "ő kicsi lányának" azaz nekem fogamzásgátlókrémet vegyen? NORMÁLIS VÁLASZOKAT!!
Mondjuk állj elé és mondd ezt el így neki.
Gondolom ő sem akar éppenséggel még nagymama lenni.
Miután nem receptre megy, így bemész a patikába és veszel.
Szerintem az óvszer+naptár teljesen biztonságos, nem szükséges pharmatex mellé. De persze ártani nem árt.
18 év alatt nem adnak és ez így helyes. Tönkre teszed a szervezeted de ha neked ez kell akkor egyed csak :P
Igen, fiú vagyok és miattad szólok, ha neked ez oltogatás akkor nem tudok mit mondani rá... úgy kell :P
Ennyi hülyeség pedig tényleg felesleges.
Ha meg annyira nem vagy nagylány, hogy megvedd magadnak, inkább ne dugjál :)
Semmilyen korhoz nincsen kötve. Az sincs, ha nőgyógyászhoz elmész és ő írja fel...
Akkor ennyi erővel a gumit se adják ki 18 alatt? :D
4-es!
"Tönkre teszed a szervezeted"
Te tudod, mi az a Pharmatex?
Miért tenné tönkre?
(egyébként egy szó: tönkretesz)
9 azért teszi tönkre, mert a hormonháztartást mesterségesen befolyásolja egy fejlődő szervezetben.
És köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!