Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szeretnékfeliratni fogamzasgát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnékfeliratni fogamzasgátló tablettát, hogy kérjem meg anyukámat?

Figyelt kérdés
Nagyon félek a terhességtől, de nem tudom hohy anyukám mit szólna hozzá. Elmondtam már anyunak hogy lefeküdtem a barátommal. Hogy kérjem meg?16L

2014. máj. 9. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de nem biztos, hogy kapnál tabit... 18 év alatt nem szívesen adnak ki még a dokik sem, bárki bármit mond.

Ami anyukádat illeti, ha azt elmondtad h lefeküdtél a barátoddal, akkor minek parázol? Legalább tudná, hogy felelősségteljesen gondolkodsz ezzel kapcsolatban... más kérdés, hogy kaphatsz-e vagy sem.

2014. máj. 9. 20:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha félsz, nem vagy még érett a szexre.

Egyébként tabletta sokkal több hibalehetőséget tartogat, mint az óvszer. És míg az óvszernél észreveszed, ha baj van, a tablettánál már csak a pozitív tesztnél.

2014. máj. 9. 20:14
 3/4 A kérdező kommentje:
De sokkal biztonságosabb tablettával. Óvszer még sosem szakadt ki, de még így is ideges szoktam lenni a terhességtől. Nem azzal van a gond hogy kiírják-e mert tudom hogy kiírják.
2014. máj. 9. 20:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha nem ökörködtök és nem dugja be gumi nélkül, illetve nem nyúlkál fel beléd spermás kézzel méhszájig, nem csúszik le a gumi, nem szakad ki,

akkor NINCS miért aggódnod!

Ha épen marad a gumi, nem veszitek észre, hogy kiszakadt volna, akkor nem kell azon aggódnod, hogy valahogy mégis átverekedték rajta magukat a kiskatonák, mert arra nincs esély.

Míg a tabletta felforgatja a szervezeted, leállítja a ciklusod, ami fiatal korban nagyon veszélyes.

Plusz, ha hánysz, kihagysz egy szemet, antibiotikumot szedsz, bizonyos fajta gyógyteát iszol, hasmenésed van, akkor teherbe eshetsz a hibázást megelőző aktusból is (első és utolsó héten)! Azaz gyógyszernél rengeteg olyan lehetőség van, amikor már nem tudsz korrigálni!

2014. máj. 9. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!