Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen reakcióra számíthatok, ha anyukámat megkérném, hogy írassunk fel nekem fogamzásgátlót?
Egy hónapja mondta nekem, hogy azért nem szeretné, hogy szexeljünk barátommal, mert fél, hogy nem védekezünk. Ha megkérném a fog.gátló feliratásra, akkor látná, hogy felelősségteljes vagyok (eddig csak óvszerrel védekeztünk barátommal) vagy kiakadna, hogy miért akarunk szexelni?
L/17
semmi köze hozzá, hogy szexelsz e a barátoddal, vagy sem, úgyhogy igazából a kiakadása jogtalan lenne
amúgy Te is elmehetsz a nőgyogyihoz, nagylány vagy már..
de ha mindenáron anyástul akarod, akkor sztem nyögd be neki, ne izgulj:D
abban ne is bízz!:)
akkor menj egyedül és írasd fel, nem kell hozzá jóanyád:) csak aztán vagy titkold el nagyon, vagy készülj fel, hogy mit reagálsz arra, ha megtudja:D
akkor húzd be a fejed, és rohanj bele:) mutasd ki neki, hogy korrekt akarsz lenni, de azt is, hogy keményen el vagy határozva.. talán felháborodik, de majd elmúlik:)
ha más nem, azt is megemlítheted, hogy akarja, nem akarja, már megvolt a dolog, csak kényelmesebben akarod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!