Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztaltak! Tudtok tanácsot adni?
A lányomnak szeretnék gyógyszert íratni,de ő ellene van Azt mondja hogy az ismerősei közül mindenki azt mondja nem szabad szedni,mert nem fejlődik ki rendesen a méhe,a nagy hormontartalmútól egyenesen retteg,aminek kicsi a hormontartalma,arra meg azt mondja semmit se ér,simán terhes lehet mellette.Egyébként 16 éves.Vékony(súrolja a sovány határát)(De pl nincsenek nagy mellei)
Én nem tudok mivel érvelni,mert soha nem szedhettem a betegségem miatt.
Mitévő legyek?
Szia!
Még valamikor az első oldalon írtam Neked!
Most, hogy elaludt a kisfiam újból beléptem.
11 évig szedtem folyamatosan fogamzásgátlót. 4 évig Triregolt, aztán váltani kellett, mert éreztem hogy valami nem jó. Írt fel az orvos másikat, de az sem volt jó. Aztán megkaptam a Femodent, és ezt szedtem végig. Azért hagytam abba, mert babát akartunk. 3 hónapig védekeztünk gumival, aztán mehetett élesben. 9,5 hónap múlva megszületett a kisfiunk.
Én 32 éves vagyok, rengeteg korombeli, fiatalabb és idősebb ismerőssel. Senkinek nem volt a tablettától komolyabb baja. A súlygyarapodás nálam is megvolt, de nekem nem is ártott. Hízás után lettem a 175 cm-hez 55-58 kiló.
Menjetek el a lányzóddal együtt a nőgyógyászhoz. Ha nem is írattok fogamzásgátlót, legalább az első vizsgálaton túl lesz.
Gratulálok a gyermekedhez. Szeretném, hogy majd az én gyerkőcöm is nyíltan tudjon velem beszélni a dolgairól.
Köszönöm hogy írtatok.Mindenkinek.
Köszönöm,remélem sikerül olyan emberkét nevelned aki nem okoz neked csalódást.(mármint nagyon komolyra gondolok,hiszen az aprókat nem lehet kiküszöbölni.)És nem is kell.Igen,büszke vagyok rá/rájuk.Nagyon sokminden rosszon mentünk keresztül az elmult évben,és nekem már csak ők maradtak.Én ha valakinek gyerekeket kívánok,csak olyanokat mint ők.Mindenki a mai tiniket szidja,hogy milyenek..linkek..isznak...cigiznek...csak a buli meg a szex érdeki őket.Ilyenkor mindig haragszok mert kivételek mindig vannak.Nem csavarognak,nem hazudoznak,jó tanulók.Ami hibájuk van,az a sok rossznak (is) köszönhető.(de ez egy kölön történet)ők sem tökéletesek mint senki sem.De ne is legyen tökéletes ember a földön.Szerintem:D
Bocsi hogy elkanyarodtam a témától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!