Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ti szexeltetek volna a helyemb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szexeltetek volna a helyemben így?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és egy házibuliban volt egy 25 éves csaj aki nagyon jól nézett ki, tetszünk egymásnak és felmentünk hogy kettesben lehessünk, majd csókolózni kezdtünk és elkezdtem ujjazni is az ágyban...

Majd mondtam hogy húzok gumit. Erre azt mondta a lány hogy ne húzzak mert allergiás rá, gyógyszert pedig nem szed.

Mondta hogy csináljuk nélküle, megszakításos módszerrel.

Én viszont nem vállaltam ezt és mondtam is neki, majd pedig csak csókolóztunk még egy keveset majd pedig elaludtunk.

Ti bevállaltátok volna így?

2014. jún. 16. 18:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

10-es!

Akkor már fel is tartom a kezem! Voltam. Ráadásul az első kapcsolatomtól kaptam el, miután megcsalt.

És sokan voltak a környezetemben is. Mind normális, tanult, tiszta, ápolt lány, összesen maximum 3 partnerrel.

S akiktől kapták: tiszta, ápolt, tanult férfiaktól, a legtöbb esetben tartós kapcsolatból és volt aki óvszerhasználat mellett (a herékre ugyanis nem lehet ráhúzni, a condyloma pl. a fertőzött bőr kontaktusával terjed).

2014. jún. 16. 19:48
 12/19 anonim ***** válasza:

11:

Az durva. Ilyenekről még sosem hallottam a saját környezetemben, illetve sosem volt bennük részem.

2014. jún. 16. 19:51
 13/19 anonim ***** válasza:
Büszke lehetsz magadra!:) Végre valaki gondol a következményekre is!
2014. jún. 16. 20:00
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Én adtam volna neki pár pohár piát, pont annyit h lesz@rja hagy van e rajtam gumi vagy nincs :DD
2014. jún. 16. 20:41
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

lány létemre mondom, hogy jól tetted és ne bánd, lesz még alkalmad ilyenre, és úgy, ahogy te is szeretnéd, azaz védelemmel együtt!

tényleg nem érte volna meg, egy betegség, vagy egy gyerek, egy kis élvezet miatt...

gratula, hogy legalább te eszednél voltál, ha már a lánynak ez nem sikerült...

2014. jún. 16. 20:50
 16/19 A kérdező kommentje:
Mind a ketten ittunk már, nem kellett neki több pia!
2014. jún. 16. 20:55
 17/19 anonim válasza:
Jól tetted. Én se mertem volna. 18/f
2014. jún. 17. 02:21
 18/19 anonim ***** válasza:
52%
Ilyen esetben le-cumi és Aloha... :D
2014. jún. 17. 07:55
 19/19 anonim ***** válasza:
69 ?? Amúgy okosan cselekedtél!
2014. jún. 27. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!