Ti szexeltetek volna csak azért, hogy elveszítsétek szüzességeteket?
Figyelt kérdés
2014. jún. 10. 17:21
2/9 LePeDő válasza:
Nem. Az első az szerintem különleges, amit tényleg csak akkor és azzal kellene megtenni, akivel úgy érezzük tényleg szeretnénk.
3/9 anonim válasza:
ha szép lány, de akkor ne cwak szüzesség, hanem rendes töményen mind 3 kedvec funkcióm:D
4/9 anonim válasza:
A #2-dik hozzászólónak az írása arra enged következtetni, hogy az első nem mindegy... ...de a többi 70-80 az édesmindegy kivel hol mikor és meddig... :-)
Az elsőben csak az a különleges, hogy azelőtt nem volt ilyenben részed... (akkor még azt hiszed a nők nem qrvák)
...a többi meg már csak ismétlés... :-) ...ahol már tisztában vagy azzal, hogy a nők qrvák... :-)
5/9 anonim válasza:
Igen.
De örülök, hogy nem tettem.
DE annak nem, hogy naiv voltam, és azt hittem, egy szuperpasifélisten fiatalon majd mellettem fog megállapodni. Koppantam, utána eltűnt, de ez rányomta a bélyegét az életemre, tehát tényleg nem mindegy, hogy kivel...
6/9 anonim válasza:
Fiú vagyok és attól függ hogy néz ki a csaj. Ha jól akkor simán, ha csúnya akkor felejtős, inkább várok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!