Elmondtátok a szüleiteknek, hogy elvesztettétek a szüzességeteket?
Figyelt kérdés
Nyilván nem utána 5 perccel, hanem mikor "leülepedett" a dolog
Nemet is légyszi
2014. jún. 2. 21:07
1/18 anonim válasza:
Nem nagyon kellett mit mondani.
Anyám miután megtudta, hogy párom van, dobálta hozzám a kotonosdobozokat. :D Aztán meg közölte, hogy menjek el nőgyógyászhoz gyógyszert felíratni. :D
2/18 anonim válasza:
Nem de kiderült, és most már azt kívánom bár elmondtam volna. 17/N
3/18 anonim válasza:
Ha büszke vagy rá akkor mondd... De ha majd lesz gyereked előbb utóbb rájönnek
4/18 anonim válasza:
Igen. Ebben nincs semmi. Nem vagyok 18 év alatti.
5/18 anonim válasza:
nem, mert nem lenne igaz
de anyukámnak elmondanám egy idő után
6/18 anonim válasza:
Nem kellett, mert mikor hazamentem, a dolog után talán másnap, vagy két nappal utána, ő már rögtön meglátta rajtam, fogalmam sincs, hogy hogy.
7/18 anonim válasza:
Én elmondtam, utána pár nappal.
De mi addig is megbeszéltünk mindent, úgyhogy egyértelmű volt, hogy elmondom.
Nem volt belőle gond. Anyu megkérdezte, hogy védekeztünk-e, hogy minden rendben volt-e, hogy jó volt-e. :) És hogy van-e valami kérdésem.
L
8/18 anonim válasza:
17/N? :D Nem L-t akartál írni, kedves 2.?
9/18 anonim válasza:
Az én anyám a második pasimra hitte azt hogy az első, de meg is hagytam/hagyom ebben a tudatban, mert az elsőért leszedné a fejem (nem a korom miatt, mert akkor is már 19 voltam) :)
10/18 anonim válasza:
Nem.. Le is nyakazna ha megtudná.. Valahogy sose kedvelte a sráct.. Mikor megtudta, hogy szakítottunk örömtáncot járt.. Úgyhogy jobb is hogy nem tudja..
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!