Elmondtátok a szüleiteknek, hogy elvesztettétek a szüzességeteket?
Figyelt kérdés
Nyilván nem utána 5 perccel, hanem mikor "leülepedett" a dolog
Nemet is légyszi
2014. jún. 2. 21:07
11/18 anonim válasza:
Ha azt akarom, hogy apám vasvillával szúrja keresztül a barátomat és azt, hogy anya minden nap megkérdezze tőlem "Mi volt? Lefeküdtetek?" akkor igen. Egy idő után persze én is elmondtam anyának, de apa még nem tud róla.
12/18 anonim válasza:
anya tudta, számított rá, és a csipkelődéseire (védekezzetek, ha bánt, kitöröm a karját stb.) reagáltam csak, elég egyértelműen, "nem volt semmi baj, ne aggódj, jó volt".
apa nem tudja a mai napig. de azért valszeg sejti, hogy ennyi idősen már nem vagyok szűz. (20+)
13/18 anonim válasza:
Fölösleges elmondani, mert tudják. De amúgy sem hiszem, h odaállnék eléjük ezzel. Persze, ha rákérdeznének nem hazudnék. 20+F
14/18 A kérdező kommentje:
Nálam anya rákérdezett, gondoltam nem fogok hazudni, csak furcsa volt...
18f
2014. jún. 2. 21:51
15/18 anonim válasza:
Nem. Mi közük hozzá? Én sem vagyok kíváncsi az ő nemi életükre.
Úgyis tök egyértelmű, ha már minden hétvégét együtt töltünk, hogy valamikor megtörtént.
24 voltam akkor egyébként.
16/18 anonim válasza:
Én 17 voltam aznap mikor megtörtént, a szüleimnek programja volt estére és mondtam nekik, hogy este átjön a barátom. Persze megtörtént, aminek meg kellett történnie, és másnap rákérdezett anya, hogy "na mizu?" Elmondtam neki, és nem volt semmi gáz...megkérdezte, hogy elmondhatja e apának, mondtam, hogy hááát ha muszáj (egy szem gyerek vagyok), nos ő kicsit nehezebben dolgozta fel, úgy tűnt mintha duzzogna, vagy haragudna rám, ez tartott kb 1 hétig, aztán elmúlt. Évekkel később beszélgettünk erről apával, és elmesélte, hogy azért viselkedett úgy, mert féltett a csalódástól, hogy annak a fiúnak, nehogy csak egy skalp legyek, és hát persze benne volt az is, hogy az ő pici lányával most mi is történt...:) 26/L
17/18 anonim válasza:
Nem. Apukámmal éltem akkoriban, ő gyűlölte a barátomat, tiltott is tőle, úgyhogy nyilván nem mondhattam el neki. 3 évig voltunk együtt, úgyhogy egy idő után nyilván rájött hogy nem csak nézegetjük egymást. Anyukámnak sem mondtam el, bár ő nem nyilatkozott sem + sem - irányba az illetővel kapcsolatban.
18/18 anonim válasza:
Nem, mert egyéjszakás kaland volt. Jó volt, nem bántam meg, de a szüleim lenéznének érte, hogy nem stabil kapcsolatban történt, ezért inkább jobb, ha nem tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!