Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy eséllyel terhes lesz?
Nagyon nagy az esélye, hogy pont a peteérés alatt is együtt voltatok.
Nekem így a leírásból nem úgy tűnik ez, mint valami komoly kapcsolat, szóval, ha azt mondta volna, hogy szed fogamzásgátlót, én akkor is használtam volna gumit a helyedben.
Okos férfi + Okos nő = Védekezés
Okos férfi + Buta nő = Kihasználás
Buta férfi + Okos nő = Házasság
Buta férfi + Buta nő = Terhesség
ha csak nem meddő vagy nincs isteni szerencséd, igen, nagyon jó eséllyel terhes lesz.
viszont hülye nem lesz, hisz már az. mégis mit akar majd egy 15 éves fiútól? hogy apa legyen?
te meg megtanulod egy életre, hogy húzz gumit, még akkor is bakker, ha a csaj azt mondja, hogy meddő. sosem lehet tudni. és fizetheted a gyerektartást, mikor még arra sem lesz elég fizud, hogy új alsógatyát vegyél.
#7es vagyok
még az is lehetséges, hogy már eleve terhes, és azért hagyta, hogy beleélvezz, hogy elhitesse veled, hogy te vagy az apja. nem egy ilyet láttam már...
#9 igazad lehet én is hallotam sok ilyet.
Az lenne a legjobb ha kedves kérdező elmenne dokihoz és megkérdezné,hogy nem-e meddő. Érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!