Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló mellett ugye jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló mellett ugye jó eséllyel nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Szedem a tabikat rendesen, de az nagyon legyengíti a hatását ha néha beveszek egy Algopyrint?

Eléggé aggódok. Holnap megyek tesztet venni. :S

2011. márc. 17. 15:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Tesztet... Great, remek. Figyelj, fogamzásgátló mellett szinte lehetetlen teherbe esni. De ha ennyire aggódsz, akkor a tabletta mellé használjatok óvszert, na az már über biztonság és nem lesz több aggódás.
2011. márc. 17. 15:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Az antibiotikum gyengíti.

Kérlek, ha már szexelsz, gyógyszert szedsz, legalább olvass már utána kicsiszivem !!

[link]

2011. márc. 17. 16:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Az Algopyrin nem antibiotikum. De miért is szedsz te algopyrint? Mert ugye az vényköteles gyógyszer, nem véletlenül lett azzá.
2011. márc. 17. 16:14
 4/5 crawenn ***** válasza:
Valakinek csak az algopyrin veszi ki a fejfájást. Ja és az algopyrin nem antibiotikum, vényköteles is csak azért lett, mert az aspirin mellett a legnépszerűbb fájdalomcsillapító Mo.-n, a gyártó pedig osztalékot fizet a dokinak, ha felírja, és a vényekkel sokkal egyszerűbben nyomon követhető, hogy tényleg felírta-e a doki.
2011. márc. 17. 19:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Márpedig általános fájdalomcsillapítók közül is vannak olyanok, amelyek csökkenthetik a fogamzásgátló hatékonyságát: ez attól függ, milyen hatást gyakorol a májműködésre. Tehát bizony vannak olyanok, amik csökkenthetik és az Algopirin speciel pont ilyen, nekem ezt orvos mondta meg több helyen is olvastam. Ilyen fájd. csillapító még a Rubofen, Nurofen, Saridon. Amik biztos nem csökkentik, azok az iboprufen hatóanyagúak, pl Advil, Algiflex. Én csak e kettőt szoktam szedni...
2011. márc. 18. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!