Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Titeket ez nem idegesit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket ez nem idegesit?

Figyelt kérdés
engem már nagyon idegesit, h itt koptatom a pofámat sok egészségügyis családtaggal a hátam mögött, és nem értik meg egyesek, h a megszakitás NEM VÉDEKEZÉS!!! ha az lenne, akkor nem lennék olyan hülye, h drága tablettara, meg óvszerre költsek!!
2009. dec. 3. 15:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ne legyél ideges, árt a szépségnek!:) Én is két napja állandóan válaszolgatok azokra a kérdésekre ahol bizonygatják, hogy nem lehetnek terhesek hiszen időben kivették.. A hülyeség fáj.. És az abortusz sem épp egy kellemes dolog. Hagyd rájuk, ha nekik így jó akkor legyen. Azok akik nem akarnak gyereket azok meg tényleg védekeznek.

2009. dec. 3. 16:44
 12/27 A kérdező kommentje:
nem azokra gondoltam, akik akarnak gyereket, hanem azokra akik nem. utolsó előtti, előtti.. :)
2009. dec. 3. 16:46
 13/27 anonim ***** válasza:
Miért válaszolsz rájuk, ha idegesítenek? Ha nem bírod az ilyen jellegű kérdést vagy megnyilvánulást akkor el se olvasd. A fórum türelmeseknek való, és ugye nem kötelező válaszolni, ezért nem értelek meg. Ameddig a megszakításról orvosok is másképp vélekednek (ezzel kapcsolatban is volt valami kérdés régen, meg idézés), addig lesz ilyen témájú kérdés.
2009. dec. 3. 18:42
 14/27 anonim ***** válasza:

Megtaláltam a választ: [link]

Tehát nah, orvossal nem illik laikusnak vitatkozni orvosi témában. Gondolom az előző kérdés kapcsán merült fel a kérdésed.

Nézd, a gond nem a kérdezőkkel van, hanem a válaszolókkal. Mindenkivel esemény utánit etetnének, mert szerintük úgy kell, és a legrosszabb, hogy általában a válaszolók is tudják, hogy márpedig minimális esély van a terhességre,(mint az előző kérdésnél), de mégis gyógyszert ajánlanak olyan indokkal, hogy "tanulja meg a leckét". Az egészsége árán??? Én a válaszokkal nem vagyok kibékülve nem a kérdésekkel.

A másik amin felhúzom magam a spontán peteérés. Egyszerűen mindig lehidalok amikor olvasom. Szép dolog, hogy valakit érdekel az anatómia, kétségtelenül a legcsodálatosabb dolog, de ha valaki csak címszavakat ismer, ne akarjon már tanácsot adni. A spontán peteérést úgy emlegetik mint valami csoda, ami minden nap megtörténik. Ha megtörténik akkor sincs semmi, hiszen a méh nem alkalmas a terhességre..

Ne érts félre nekem nem veled van gondom, hanem azokkal, akik miatt ilyen kérdések vannak.

2009. dec. 3. 18:50
 15/27 anonim ***** válasza:
2009. dec. 3. 18:57
 16/27 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó linkelő! Azt mondtam orvossal ne vitatkozzon laikus, laikus a laikussal igen, orvos az orvossal. Az, hogy ki mit hisz el, rajta múlik, én nem mondok semmit, mert azok, akik nem értenek hozzá, úgyis hülyeséget magyaráznak mellette. Engem tehát nem érdekel ki mit gondol, aki megkérdez, tehát kifejezetten az én véleményemet kéri, annak elmondom, különben nem...nem vagyok kíváncsi az olyan jellegű válaszokra, mint a "madarak herezacskója is meleg lehet pedig" és még sorolhatnám.
2009. dec. 3. 18:59
 17/27 A kérdező kommentje:
ez csak egy link. az összes többin az van, h teherbe lehet esni. irtam mar, h nekem is sok egészségügyis van a családomban, és beszéltem már orvosokkal is, és mind azt mondta, h a megszakitás nem védekezés. erre fel pedig, sokan csinálják igy, aztán meg jönnek ide kérdezni, h lehetne-e terhesek. :S holott, tudják, h lehetnek.
2009. dec. 4. 00:14
 18/27 anonim ***** válasza:
Nem csak egy orvos gondolja így. Hidd el még itt az oldalon is sok egészségügyis van, pedig általában nem írják oda, hogy egészségügyisek, de aki szakmabeli az felismeri, hogy van háttértudása.
2009. dec. 4. 15:01
 19/27 anonim ***** válasza:

Nem csak spontán peteérésnél, hanem semmilyen poeteérésnél nem alkalmas a méh még a terhességre. Ez tény.

Peteérés - pontosabban tüszőrepedés - után a visszamaradó tüsző azonnal progeszteron hormont kezd el termelni. Ez a hormon az, ami felkészíti a méhnyálkahártyát a magzatkezdemény befogadására, azaz a beágyazódásra. A méhnyélkahártya megvastagodása kb egy hét, és kb eddig tart, amíg a megfogant pete eljut a petevezetélkből a méhbe, és elkezd beágyazódni.

Összefoglalva: akármikor is történik a tüszőrepedés, ciklus felénél vagy spontán, a méh csak ez UTÁN kezd el felkészülni a terhességre, ergo tökmindegy, hogy mikor volt a tüszőrepedés, abból bármikor lehet terhesség. Vérzés alatt is.

2009. dec. 4. 15:32
 20/27 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, a méh vastagsága a ciklus alatt változik, folyamatosan. Egy ciklus legyen akárhány napos is, minden változást magában hordoz, legyen az épp peteérés vagy menstruáció. Ezért nem lehet mindig teherbe esni, ezért nézik hőmérővel a gyermeket akaró nők a peteérést. Peteérés előtt még csak csak lehet sikerük, de utána soha nem láttam, hogy bárkinek sikerült volna, nyilván nem véletlen.
2009. dec. 4. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!