Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket ez nem idegesit?
Kedves Kérdező!
Ne legyél ideges, árt a szépségnek!:) Én is két napja állandóan válaszolgatok azokra a kérdésekre ahol bizonygatják, hogy nem lehetnek terhesek hiszen időben kivették.. A hülyeség fáj.. És az abortusz sem épp egy kellemes dolog. Hagyd rájuk, ha nekik így jó akkor legyen. Azok akik nem akarnak gyereket azok meg tényleg védekeznek.
Megtaláltam a választ: [link]
Tehát nah, orvossal nem illik laikusnak vitatkozni orvosi témában. Gondolom az előző kérdés kapcsán merült fel a kérdésed.
Nézd, a gond nem a kérdezőkkel van, hanem a válaszolókkal. Mindenkivel esemény utánit etetnének, mert szerintük úgy kell, és a legrosszabb, hogy általában a válaszolók is tudják, hogy márpedig minimális esély van a terhességre,(mint az előző kérdésnél), de mégis gyógyszert ajánlanak olyan indokkal, hogy "tanulja meg a leckét". Az egészsége árán??? Én a válaszokkal nem vagyok kibékülve nem a kérdésekkel.
A másik amin felhúzom magam a spontán peteérés. Egyszerűen mindig lehidalok amikor olvasom. Szép dolog, hogy valakit érdekel az anatómia, kétségtelenül a legcsodálatosabb dolog, de ha valaki csak címszavakat ismer, ne akarjon már tanácsot adni. A spontán peteérést úgy emlegetik mint valami csoda, ami minden nap megtörténik. Ha megtörténik akkor sincs semmi, hiszen a méh nem alkalmas a terhességre..
Ne érts félre nekem nem veled van gondom, hanem azokkal, akik miatt ilyen kérdések vannak.
Nem csak spontán peteérésnél, hanem semmilyen poeteérésnél nem alkalmas a méh még a terhességre. Ez tény.
Peteérés - pontosabban tüszőrepedés - után a visszamaradó tüsző azonnal progeszteron hormont kezd el termelni. Ez a hormon az, ami felkészíti a méhnyálkahártyát a magzatkezdemény befogadására, azaz a beágyazódásra. A méhnyélkahártya megvastagodása kb egy hét, és kb eddig tart, amíg a megfogant pete eljut a petevezetélkből a méhbe, és elkezd beágyazódni.
Összefoglalva: akármikor is történik a tüszőrepedés, ciklus felénél vagy spontán, a méh csak ez UTÁN kezd el felkészülni a terhességre, ergo tökmindegy, hogy mikor volt a tüszőrepedés, abból bármikor lehet terhesség. Vérzés alatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!