Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért idegesit az ennyire engem, h mások nem védekeznek?
Figyelt kérdés
én egyszerűen annyira sajnálom azokat a halálraitélt babákat.. nem vok fanatikus abortuszellenes, de amit meg lehet kellőképpen előzni, azt miért kockáztatni?
20, l
2010. aug. 14. 15:26
1/29 anonim válasza:
Az emberek hihetetlenül hülyék.
2/29 A kérdező kommentje:
igen, rájöttem már erre.. csak vmiért nagyon a szivemen viselem. gondolom, azért, mert már nem egy barátnőm ment abortuszra a hülyeségeik miatt, meg mert a fél család eü-ben dolgozik.. :S
2010. aug. 14. 15:28
3/29 anonim válasza:
én azt sem értem hogy valki gumi nélkül hogy élvez bele a nőbe??????????? hihetelen mekkora balfa*szok!
4/29 A kérdező kommentje:
hát igen.. :S de ők a " bátrak ".. :S
2010. aug. 14. 15:29
5/29 anonim válasza:
Igen, szerintem mi gondoljuk jól.
Miért nem védekeznek ha nem is akarnak babát, és így kockáztatnak, hisz a kaparás nem valami jóérzés.
Na meg még fizetnek is érte, és azt is megkockáztatják hogy ne legyen másik baba.
Sajnálni tudok sok dolgot.
Nem érdekel ki mit csinál, de az biztos hogy nem helyes dolog.
6/29 A kérdező kommentje:
engem se érdekel, csak sokszor itt verik a mellüket az oldalon.
2010. aug. 14. 15:38
7/29 anonim válasza:
xd ja itt sírnak, pedig maguknak okozták a bajt.
8/29 anonim válasza:
Tudod vannak nők, akiknek nem jó semmiféle fogamzásgátló eszköz.
Talán olvasgass többet a témában.
9/29 anonim válasza:
16:03-as ugye ezt Te se gondoltad komolyan?! :)
10/29 anonim válasza:
Igaza van, tényleg vannak olyan nők, nem sokan, de vannak. Egyébként fogalmam sincs miért idegesít téged, de minden egyes ilyen kérdésnél olvasom a válaszaidat és tényleg egy önmagából kikelt lányt képzelek a soraid mögé. Ha mindenki csak a saját problémáival foglalkozna akkor sokkal jobb lenne. Engem nem idegesítenek mások problémái, ha szükséges segítek, elmondom a tényeket és a tanácsaimat, de hogy én más gondján is problémázzak...minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!