Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért idegesit az ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért idegesit az ennyire engem, h mások nem védekeznek?

Figyelt kérdés

én egyszerűen annyira sajnálom azokat a halálraitélt babákat.. nem vok fanatikus abortuszellenes, de amit meg lehet kellőképpen előzni, azt miért kockáztatni?

20, l

2010. aug. 14. 15:26
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
érdekes, velem sosem esett meg. mert mindig a szemem előtt volt, h védekezni kell, különben mehetek a kapirgálóba. és nem is lett semmi bajom ettől a normális gondolkodástól. mellesleg, fogalmam sincs, h h álltam volna anyuék elé, h " bocsi, nagy volt a hév, és most terhes vok.. "
2010. aug. 14. 17:05
 22/29 anonim ***** válasza:
Ez te vagy, viszont te meg idegességedben mondasz elég bántó dolgokat. Ha az emberek egyformák lennének akkor lennének a hibáik is egyformák.
2010. aug. 14. 17:28
 23/29 A kérdező kommentje:
ok, én csak kérdeztem.
2010. aug. 14. 17:29
 24/29 A kérdező kommentje:
az még nem hiszem, h bántó, h védekezésre biztatok másokat. mert akkor a vöröskeresztesek is csak bántó dolgokat mondanak..
2010. aug. 14. 17:30
 25/29 anonim ***** válasza:

Megértelek:) Én is nagyon fel tudom magam idegesíteni ezeken a dolgokon. Talán azért, mert egy hónapot szülészeten voltam gyakorlaton, és több volt az abortusz, mint a szülés. Meg mert nőgyógyász szeretnék lenni, és már előre félek attól, hogy a munkaidőm felében felelőtlen nőkből kaparhatom ki a gyereküket. Mert sajnos ez is hozzátartozik...

Én sem vagyok amúgy nagyon abortuszellenes, mert tudom, hogy van, amikor tényleg szükség van rá. Normális védekezés mellett is becsúszhat, hisz semmi sem 100%.

De azt akkor sem tudom megérteni, hogy vkinek semmi sem jó. Én sem szedhetek tablettát, így hát kibírom óvszerrel. Oké, hogy vki tényleg allergiás rá, de az igazság az, hogy a legtöbben csak hisztiznek.

Ha meg vki nem szedhet tablettát, allergiás az óvszerre, csípi a spermicid, még mindig kombinálhatja a megszakítást legalább naptármódszerrel. Oké, hogy nem 100%, de jobb, mint ha csak megszakítást alkalmaz...

Meg ez az "elkapott a hév" szöveg kicsit fárasztó. Egyszer még oké, de többször? Mik vagyunk basszus? Állatok?? Mert ha nem, akkor nem is kellene úgy viselkednünk...

2010. aug. 14. 20:17
 26/29 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok még mindig. Meg az még hagyján, hogy vki így védekezik vmi miatt. De minek biztat rá másokat? Minek kell itt írogatni, hogy ő már x éve így védekezik, és ez a legtutibb módszer a világon (közben meg lehet, hogy meddő..)? A sok fiatal csitri meg elhiszi...
2010. aug. 14. 20:19
 27/29 A kérdező kommentje:
hat igen.. szánalmas.. :S én is csak felhúzom itt magam. :S na, majd elmegyek akkor hozzád, ha már orvos leszel :)
2010. aug. 14. 23:38
 28/29 anonim ***** válasza:
Én is sajnálom azokat a babákat, de mi úgysem tudunk mit tenni! 17 éves vagyok, 1 éve élek nemi életet. Természetesen minden alkalommal használunk gumit, de ha egyszer elszakadna, hála istennek eddig nem történt meg, és baba lenne a dologból, nekem nem lenne szívem megölni..Inkább "elb*sznám" a fiatalkorom, de akkor sem ölném meg..
2010. aug. 15. 00:35
 29/29 anonim ***** válasza:

Csak tudjátok van, mikor azt látod, hogy az sem jobb megoldás, ha az illető megszüli a gyereket:(

Amúgy az is szánalmas, hogy nincs semmiféle támogatás a fogamzásgátlókra. Bár vki akkor sem szedné be/használná, ha ingyen lenne...

2010. aug. 15. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!