Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért idegesit az ennyire engem, h mások nem védekeznek?
én egyszerűen annyira sajnálom azokat a halálraitélt babákat.. nem vok fanatikus abortuszellenes, de amit meg lehet kellőképpen előzni, azt miért kockáztatni?
20, l
Megértelek:) Én is nagyon fel tudom magam idegesíteni ezeken a dolgokon. Talán azért, mert egy hónapot szülészeten voltam gyakorlaton, és több volt az abortusz, mint a szülés. Meg mert nőgyógyász szeretnék lenni, és már előre félek attól, hogy a munkaidőm felében felelőtlen nőkből kaparhatom ki a gyereküket. Mert sajnos ez is hozzátartozik...
Én sem vagyok amúgy nagyon abortuszellenes, mert tudom, hogy van, amikor tényleg szükség van rá. Normális védekezés mellett is becsúszhat, hisz semmi sem 100%.
De azt akkor sem tudom megérteni, hogy vkinek semmi sem jó. Én sem szedhetek tablettát, így hát kibírom óvszerrel. Oké, hogy vki tényleg allergiás rá, de az igazság az, hogy a legtöbben csak hisztiznek.
Ha meg vki nem szedhet tablettát, allergiás az óvszerre, csípi a spermicid, még mindig kombinálhatja a megszakítást legalább naptármódszerrel. Oké, hogy nem 100%, de jobb, mint ha csak megszakítást alkalmaz...
Meg ez az "elkapott a hév" szöveg kicsit fárasztó. Egyszer még oké, de többször? Mik vagyunk basszus? Állatok?? Mert ha nem, akkor nem is kellene úgy viselkednünk...
Csak tudjátok van, mikor azt látod, hogy az sem jobb megoldás, ha az illető megszüli a gyereket:(
Amúgy az is szánalmas, hogy nincs semmiféle támogatás a fogamzásgátlókra. Bár vki akkor sem szedné be/használná, ha ingyen lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!