Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9 napja szedem a Symiciát és már vagy 3-4 napja pecsételő vérzésem van. Nem lepődtem meg, de nem lehet ez ellen valamit tenni? Úgy idegesít. :D
hát akkor annyi, hogy 1-2 hónapot várj mindenképpen. Tudom, hogy elég rossz, meg kellemetlen, de hát hozzá kell szoknia a szervezetednek :\
Aztán ha olyan 2 hónap múlva is van még, akkor doki :S Lehet h neked nem ez a gyógyszer jó, de hidd el, hogy ez természetes az elején.
Kedves 1. válaszoló. 1,5 órától még nem lehet pecsételő vérzésed, csak akkor ha 12 óránál később vetted be, vagy 1. napon vetted be a bogyót az 5. nap helyett. Vagy csak nem jó a tablettád.
(Megkérdeztem az orvost, hogy mi lesz, ha pár órával később veszem be, mondta, hogy nem lesz semmi baj, maximum 12 óra lehet a késés, és nem lesz semmiféle következménye, még pecsételő vérzés sem.)
Én Lindynette-t szedek, és nekem pl. az első hónapban végig volt pecsétel vérzésem, nem is olyan gyenge... Aztán a 2. levéltől kezdődően semmi gond :) Ez sajnos "normális", előfordulhat bármi az 1. 3 levél alatt. Ha a 3. levél után sincs rendben a vérzés, akkor mindenképp beszélj az orvosoddal.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!