Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért idegesit az ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért idegesit az ennyire engem, h mások nem védekeznek?

Figyelt kérdés

én egyszerűen annyira sajnálom azokat a halálraitélt babákat.. nem vok fanatikus abortuszellenes, de amit meg lehet kellőképpen előzni, azt miért kockáztatni?

20, l

2010. aug. 14. 15:26
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Tudod vannak nők, akiknek nem jó semmiféle fogamzásgátló eszköz.

Talán olvasgass többet a témában.

es ovszerrol sem hallottak. bakker, meg mindig az oskozosseg szintjen elunk, hihetetlen...

2010. aug. 14. 16:12
 12/29 anonim ***** válasza:
Épp most dicsértelek amott jackd, nem akarom visszavonni :D:D Vannak nők, akik az óvszerre allergiásak, és az az óvszer sem válik be náluk, ami allergiásoknak lett kitalálva. Na most ha ehhez társul az, hogy a spermicidekre szintén érzékeny, tehát égő, csípő érzést csinál neki és a hormonrendszere miatt tablettát sem szedhet, akkor már megvan a gond. A hormonok miatt kiesik a hüvelgyűrű, az orális hormonális fogamzásgátló illetve az implantátum, injekció és a hormonos spirál. Nem hormonos spirál hatásfoka nem túl jó és nem szívesen teszik fel olyannak, akinek még nincs gyereke, a pesszáriumot pedig szintén spermicid zselével kell használni. Baromi ritka, hogy valaki ennyire rosszul járjon, tényleg elenyésző, de nem lehetetlen. Ilyenkor más segítséghez fordulnak, több módszert kombinálnak, de biztonságosan szeretkezni nem tudnak.
2010. aug. 14. 16:15
 13/29 A kérdező kommentje:
akkor az ilyen nők ne jöjjenek ide sirni. nem róluk beszéltem. a legtöbbjüknek az a baja, h jajj, nem éreznek semmit óvszerben, tabit meg nemmernek szedni. vagy még az orvoshos is félnek elmenni. aztan meg sorra gyilkolják meg a gyerekeiket, értsd : abortusz. igen, ilyenkor önmagamból kikelt vok ( hű, ezt de furcsa volt igy leirni.. ), mert anyumék mindenáron akartak még 1 gyereket, rajtam kivül, és ebben a küzdelemben nőttem fel, úgymond.. és látom azt, h másoknak akár 4-5 is lehetne, de ők nem foglalkoznak az abortusszal. egyrészt ezért, másrészt pedig azért, mert nem 1 barátnőm sirt már a vállamon, h jajj, pedig ők " vigyáztak ", most mi legyen, aztán meg mentek abortuszra.
2010. aug. 14. 16:28
 14/29 anonim ***** válasza:

nekem meg ugy tunik, h tul sok Dr. House-t nezel:P extrem ritka esetek minden reszben. egyebkent arra akartam utalni, amit leirtal. csak puritanabb koritessel:)

mindig van megoldas, ha nem is tokeletes, mert egyik sem 100%-ban biztos, meg a tabletta sem.

2010. aug. 14. 16:29
 15/29 anonim ***** válasza:

es h a kerdesre valaszoljak: engem is zavar, ha valaki sehtogy sem vedekezik, es elkezd sirankodni, h "terhes-e vagyok". akik mindent megtesznek, megis becsuszik, vagy mint az elozo vitabol kiderul, nem alkalmazhatnak vedekezesi modszereket, azokat nem itelem el. vannak banalis veletlenek, es extrem esetek.

azt viszont nem csodalom, h eliteled a felelotleneket, plane, ha szemelyes tapasztalatod is van.

2010. aug. 14. 16:40
 16/29 anonim ***** válasza:
Hát igen, elég extrém eset, de létezik :) Én pl. óvszerallergiás vagyok és tablettát nem szedhetek, szóval én már úgymond extrémnek számítok. 100%-os védekezés ugyan nem létezik, de akikre a kérdező gondol, ők a megszakításos védekezők és a naptármódszeresek, tehát nem csak azok, akik simán mindenféle izé nélkül szexelnek.
2010. aug. 14. 16:43
 17/29 anonim ***** válasza:
Ja és kérdező! Attól, hogy a te szüleidnek nem sikerült a második gyermek, pedig megérdemelték volna a helyzetük nem változik attól, hogy mások mennyire felelőtlenek. Ha a világon senki nem védekezne az az ő helyzetükön akkor sem segítene, az abortusz etikai vitájába pedig ne menjünk bele hogy most emberélet vagy nem emberélet, ezzel nem jutunk dűlőre. Aki pedig idejön sírni hadd jöjjön, azért van az oldal, én nem is olvasom el azokat a kérdéseket, amik felmérgelnek, mégis minek? Te se olvasd el és akkor nyugodt maradsz.
2010. aug. 14. 16:46
 18/29 A kérdező kommentje:
igen.. rájuk is gondoltam, ugyanis, aki megtehetné, h normalisan védekezik, és igen, itt nem a naptármódszerre, és a megszakitásra gondoltam, azok miért nem teszik meg..
2010. aug. 14. 16:47
 19/29 A kérdező kommentje:

pl. erre gondoltam..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..

de nekem nem logikus, h ha vki tudja, h teherbeeshet, és mégse tesz semmit..

2010. aug. 14. 16:49
 20/29 anonim ***** válasza:
Mert előfordul. Ugyanúgy előfordul az is amikor mérges vagy és olyat mondasz, amit utána több ezerszer megbánsz. Ez is ugyanolyan nem gondolkozás és hév, csak épp nem a düh vezérel, hanem a testi vágyak. Mindenki követ el hibákat, ki ilyet, ki olyat.
2010. aug. 14. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!