Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Titeket is idegesít ez a sok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is idegesít ez a sok?

Figyelt kérdés

Állandóan jönnek a kérdések "Terhes vagyok? Lehetek ettől terhes?" persze úgy születtél hogy terhes vagy... Istenem aki ennyire balfsz az ássa el magát... Minek megy bele ha egyből ezek a kérdések követik? A másik hogy mi honnan a fszomból tudjuk, hogy te terhes vagy? És egyáltalán kit érdekel? Mi azt se tudjuk hogy te mit csinálsz nem ismerünk, honnan tudjuk hogy te terhes vagy-e ? Titeket is idegesít?

Aki hülye haljon meg...

2010. jún. 17. 10:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem tetszenek =))
2010. jún. 17. 10:08
 2/8 anonim válasza:
100%
ha idegesít, nem kell elolvasni. :) amúgy engem is irritál picit, de azt mondod,:"És egyáltalán kit érdekel? Mi azt se tudjuk hogy te mit csinálsz nem ismerünk, honnan tudjuk hogy te terhes vagy-e ? " ennyi erővel minden kérdésre mondhatod, bármilyen témájú is, hogy nem ismerem, s mit érdekeeel? nem? :)
2010. jún. 17. 10:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

annak idején a hülyék "kiválasztódtak" a természet által vala. s lőn később "civilizáció", ahol még jogokat is kaptak eme "nemes" egyedek.

manapság darwin-díjat kapnak a különösen kirívó esetek.

a maradék meg... csak csóváljuk a fejünket, mert mást nem tehetünk :)

2010. jún. 17. 10:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Terhes vagy! :DD

teljesen igazad van!

2010. jún. 17. 10:15
 5/8 A kérdező kommentje:
hát igen... azért olvasom, hogy a normálisan kérdésekre tudjak válaszolni... de olyanra ami naponta 3000x van és nem tudom a körülményeket arra hogy?-.-
2010. jún. 17. 10:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem értek egyet a problémáddal. A honlap célja az, hogy anoníman tudjanak a kevésbe fölvilágósultak kérdezni -mindenről mindent. Az idióta kérdések csak drága társadalmunka minősíti.
2010. jún. 17. 10:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Elárulom, hogy hetente egy ilyen kérdés is felkerül mint a tiéd! engem ez idegesít! Tényleg sok hülye kérdés van, de nem kell rá válaszolni is kész. A kérdések egy része amúgy is kamu! Nem értem miért húzza fel magát ezen mindenki! Ez egy ilyen oldal könyörgöm, bárki tehet fel kérdéseket, de nem kötelező rá válaszolni.
2010. jún. 17. 13:55
 8/8 anonim ***** válasza:
49%
Figyelj! Ha idegesit akkor minek jossz erre az oldalra?foglald el magad massal es nem azzal h masokat kibeszelsz, senki nem kerte, h erre az oldalra lepj!
2010. jún. 18. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!