Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Titeket nem idegesit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem idegesit?

Figyelt kérdés
jönnek itt egyesek, odairják, h ők bizony eü-sök, és lehülyéznek mindenkit, akik azt mondják, h megszakitással, meg előváladéktól teherbe lehet esni. ez engem rémesen felháborit. az emberi hülyeségnek nincs határa.
2010. jan. 5. 00:18
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Engem jobban idegesít az új generáció tájékozatlansága, nem értem, hogy lehet ilyen, nekünk is voltak baromi unalmas felvilágosító órák, nem is figyelt senki mégis megragadt valami... Nem is volt ez olyan régen ,hiszen még csak 18 éves vagyok. 16 éves koromban lett barátnőm, mikor egy év után eljutottunk oda, hogy szex temérdek információt és anyagot olvastam el a témában, pózok, technikák, hogy jó a nőnek stb... Értem mi megy keresztül egy női szervezetben menstruációkor (pedig nem vagyok egy biosz zseni) és ,hogy ,hogyan meg végbe a megtermékenyülés. Így mondhatni egészséges szexuális életet élek, most ezeknek a fattyaknak nincs erre igényük? Csak szét kúratják magukat arra a korukra mikor éppen el kellene kezdeni, aztán meg panaszkodnak, hogy bizony teherbe esett és amúgy is minden szar? Szerintem ez idegesítő...

Egyébként, tényleg teherbe lehet esni, csak az a cink, hogy irdatlan nehezen... Amelyik sperma ezt túléli és még meg is termékenyít, az simán egy ifjú titán lesz....

2010. jan. 5. 00:31
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

már pedig megszakítással és előváladéktól teherbe lehet esni, ez tény. nem vagyok eüs, de ezt az értelmesebb emberek tudják.

"*Coitus interruptus (megszakított közösülés). A fiú röviddel a magömlés előtt kihúzza a péniszét a hüvelyből. Ez a legkevésbé biztonságos védekezés, ami egyáltalán nem ajánlott!"

"Az előváladék tartalmazhat az előző ejakulációból visszamaradt életképes spermiumokat is, így akár megszakított közösülésnél is létrejöhet terhesség."

2010. jan. 5. 00:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Pedig hasznos tanács...

Már többeknek is sikerült így megtermékenyülnie...

:DDD

Hiába okoskodsz, sajnos az élet nem téged igazol...

Továbbá hozzáteszem még azt is, hogy gyakorlatlan felhasználó, csak későn húzza ki, de lehet 100%-os profi is, ha egyszer véletlenül nem figyel oda, mert elbízza magát.

Az előváladéktól teherbe lehet esni, és ezt nem elrettentésként írjuk, hanem mert sajnos valóban így van...

Tanács:

Lehet kapni spermaölő hatású hüvelytablettát, és akkor nem kell félni a nemkívánatos terhességtől...És nem kell kikapkodni az utsó pillanatban... ;)

A hasznos tanácsokat pedig meg kell fogadni, mert felelőtlenül nem szabad szexuális életet élni, vagy vállalni kell az esetleges következményeket!!!

Mindazonáltal megkérlek kedves kérdező, hogy az ide vágó szakirodalmakat kezd el a magad hasznára forgatni(olvasni), hogy magadtól jöjj rá, hogy néha amit emberi hülyeségnek nevezünk, azt bizony néha a saját hülyeségünkkel tudjuk igazolni(gondolok itt a Te saját hülyeségedre)...

2010. jan. 5. 08:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Jajj rosszul olvastam(félreértelmeztem) a kérdést bocsi!!!

Igazad van kedves kérdező!!!

2010. jan. 5. 08:15
 5/6 anonim ***** válasza:

A lényeget előttem már leírták...

De egy kérdést így feltenni! Igazi negatív kérdés valódi női logika, percek óta gondolkozom és még most sem értem - de mit is akar kérdezni lehet hogy csak kijelenti?

Szóval:

"

A hapsi egyszerű állat, mond meg neki mit akarsz és megteszi!

"

Jellegzetes női kérdés amikor nem lehet egyszerűen igennel - nemmel válaszolni, sok nő pedig csak így tud kérdezni!

pl.:

Bablevest akarsz vagy pörköltet? válasz He?

Helyesen:

Akarsz babot? válasz Nem!

Akarsz pörköltet? válasz Nem!

Akkor mit akarsz? válasz Baszni!

másképp:

Szexelni akarsz vagy... Na a kérdés többi részét a hapsi úgysem hallja!

Prioritási sorrend Y kromoszómával rendelkezők esetén:

szex

kaja, sör, foci,halak, autó, gépek, gyerek, egyéb (nem kívánt rész törlendő)

Bocs az offért

2010. jan. 5. 10:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha valai az ugynevezett "Coitus interruptus" féle védekezést használja akkor simán lehet terhes, ezt meg sem kell kérdeznie, és igazat adok ugyan azoknak akik úgy válaszolnak ilyen ostoba kérdésekre,(mint rácsorgot a combomra a barátomspermája lehetek terhes?)

igen elképzelhető, de azt nem teszitek, hozzá, hogy nagyon kicsi a valószinüsége, de semit nem lehet 100% osan kizárni.

Inkább az idegesítő, hogy feltesznek ilyen kérdéseket, hogy " meztelenül feküdtünk hozámért a barátom farka és nem volt rajta gumi lehetek terhes"

Ha szentlélek megruházott közbe akkor biztos.

Aki szexere érettnek tekinti magát,az ne utólag kérdezzen hülyeséget, hanem előtte olvason el egy szakirodalmat, hogy mégis mi hogy és minek mennyi az esélye, és hogyan lehet leghatásosabban védekezni, hogy még véletlenülse forduljon elő nemkivánatos dolog

2010. jan. 5. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!