Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket ez nem idegesit?
Figyelj, eleve törölném az ilyen jellegű kérdéseket, mármint a "megszakítással védekeztem lehetek terhes?" címűeket. Igen, bármikor lehetsz terhes, itt már mindent olvashattunk: gumi mellett, ami ki sem szakadt, tabi mellett, amit rendesen szedtek, megszakítással, persze időben kivette. Terhességre mindig van esély, menstruáció alatt is. Persze hol kisebb-hol nagyobb ez az esély, de mindig ott van. Ergo az nem lesz terhes, aki nem él szexuális életet. De hogy ezen mit nem lehet megérteni, na erre válaszoljon valaki.
Mellesleg attól jobb lesz a kérdezőnek, ha 10 emberből 5 azt mondja, hogy igen terhes lehetsz, 5 meg azt hogy nem? Nem hinném.
Minek koptatod a pofád?
Ha nem akarod és csak idegeskedsz.
Csinálj inkáb valami hasznosat. Például menj szülni.
aki hülye...
az ilyen kérdéseket már egyszerüen kiikszelem...
ugyis következő kérdésük az lesz,hogy pasi nem akarja a gyereket,mitcsináljon,hogy mondja el,stb stb stb...
unalmas
lenne csepp eszük,felelősségtudauk,akkor nem csinálnák ezt...
22/L
Mindenki a saját sorának kovácsa. Nem kell rajta hőbörögni, mindenki tegyen csak a belátása szerint, aztán ha terhesek lesznek az az ő bajuk.
Amúgy, csak úgy zárójelesen, a tabi szerintem sem egészséges, akármilyen kicsi hormontartalmú szuperpirula, én gumipárti vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!