Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, Ti elhagynátok azért egy nőt, mert nem szeretne fogamzásgátlót szedni?
El azért nem hagynám. De van a tabin kívül más lehetőség is amihez nem kell gumi.
Pharmatex, hüvelygyűrű, pesszárium, spirál, stb stb.
Beszéletek róla, mert azt meg nem várhatja el tőled, hogy életed végéig gumizz, mert abban a szex egy férfinak kb fele olyan jó, csak ezt ő nem érti, mert ugyanazt érzi.
Esetleg vegyél egy gumit, vágd félbe terítsd a puncijára, és nyald ki így, majd kérdezd meg milyen volt? Szerintem rájön, hogy ez neked szar és ha van egy kis esze, meg szeret annyira akkor megpróbál veled együtt kitalálni valami hatékony és hasonlóan jó megoldást.
Ha nem... Hát igen a jó szex fontos egy jó kapcsolatban, és ha nem kapod meg...
Ez nem igaz....kérdezz meg egy dokit.
..
Mint férfi mondom én ezt sose erőltettem a barátnőimre. Persze én értelmes nőkkel jöttem mindig össze akik tisztába voltak a tabletta minden előnyével és hátrányával is.
Amúgy tabletták között is van különbség. Ha egyiktől hízol csak szólni kell a dokinak és ír egy másikat. Ha attól fáj a fejed, kapsz megint egy másikat.
Ha meg mindegyikkel gondod van akkor érdemes lenne magadat kivizsgáltatni.
Aki meg olyanokat hajtogat mint pl a 8-as válaszoló azt nem lehet sajnálni azért, hogy elhagyják a férfiak. Aki mindent támadásnak fog fel azt maximum csak a macskák bírják ki hosszútávon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!