Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 éves kapcsolatban illik már osztozni a fogamzásgátló árán?
Figyelt kérdés
Barátnőm nem csak miattam kezdte el szedni annó, egészségügyi okai is voltak, de nyilván mára én is élvezem a gyümölcsét :)2013. júl. 31. 20:24
21/26 anonim válasza:
Szerintem hülyeség, hogy az óvszert mindig a férfi veszi. Én a párommal 13 hónapja vagyok együtt, 12 hónapig óvszereztünk. Nem feleztük el az óvszer árát, hanem 1x én, 1x pedig ő vette meg, mikor hogyan jött ki a dolog. 1 hónapja gyógyszert szedek és ez számunkra nem volt kérdés, hogy elfelezzük-e az árát... Nyilván igen, KETTEN VÉDEKEZÜNK. Nincs olyan, hogy csak ő, vagy csak én.
22/26 anonim válasza:
De szánalmas itt néhány válaszoló... szerintem tök jó, hogy egy férfiban felmerülnek ilyenek. Én is úgy vagyok ezzel, mint ahogy néhányan itt, akik képesek voltak értelmesen válaszolni: megbeszélés kérdése. Mi óvszert használunk, és természetesen fele-felében fizetjük. Szerintem ha terápiás céllal kezdte szedni, akkor fizetheti ő, ha a fiú nem ragaszkodik hozzá nagyon, hogy beleszálljon. De ha mondjuk abbahagyná, viszont a szex miatt nem teszi, akkor itt is érvénybe léphet a fele-fele. Nem tudom, ezek leginkább elvi dolgok... :)
23/26 anonim válasza:
Illetve igen, mint ahogy az előző válaszolónál is, egyszer én veszem, utána pedig ő. De ha épp nincs annyink külön-külön, akkor összedobjuk, ami van. :)
24/26 anonim válasza:
Ez a nő lesz terhes a nő fizesen tipikus gyökér hozzáállás. Mind a nőnek mind a pasinak érdeke hogy ne legyen gyerek. Ezért ildomos hogy mindkét fél beleadja a maga részét a dologba.
25/26 anonim válasza:
Előző párommal 3 évig voltunk együtt, ő vette az óvszert mindig. Nem problémáztunk rajta, így volt és kész. Mostani párommal első 2 hónapban volt óvszer, ott is ő vette. Azóta gyógyszert szedek, én fizetem. Nem is volt róla szó hogy felesbe fizessük, de nem is kérnék ilyet. Hiába dolgozik, én még tanulok, de szerintem nem helyén való dolog. De végül is csak megbeszélés kérdése, kinek hogy felel meg. A barátnőim közül pl. senki sem felezi az árát a párjával.
26/26 anonim válasza:
nálunk felesbe megy, így találjuk igazságosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!