Mennyit illik adni ilyenkor?
rezidenst fogadtam fel dokinak,illetve nem is fogadtam fel, egyszerűen jött magától a dolog mert elégedett voltam vele a szülés alatt,és szimpi lett .kontrollra mentem vissza hozzá,rengetegen voltak a váróban de ő 2 perc alatt elintézte hogy bemehessek ő is vizsgált meg,írt fel fogamzásgátlót is. borítékoltam 5 ezer forintot bonbon kíséretében.. elég ez? remélem nem keveselte amikor kibontotta..
nem volt megbeszélve hogy mennyit adok, vagy kér vagy bármi,semmi,csak az hogy feltűnhetett neki hogy ezután hozzá fogok járni mint nőgyógyászomhoz.és láttam rajta hogy nem várt semmit cserébe,még majdnem el is ment,úgy szóltam hogy várjon.
hamarosan megyek rákszűrésre is,.lehet még rak fel nekem spirált is,egyenlőre tabit szedek.
akkor gondoltam hogy adok egy 10 est neki.
jó lesz így?
azt hallottam hogy rezidensnek nem lehet magánrendelése,csak a kórházban keresheti fel az ember őket. de azért hálapénzt fogadhat el nem?
szóval az volna eredetileg a kérdésem,hogy
ha ő nem mondja magától,hogy adjak pénzt,
akkor ha megyek hozzá bármilyen panasszal
elég 5000 forint alkalmanként?
nem vagyok jártas ebben még életemben nem volt orvosom.
ö..hát azért egy idő után égne a pofám ha csak megköszönném hogy a drága idejét pazarolja rám,
oké lelkes fiatalok, meg tanulnak az esetekből de azért nem ennyire..vagy igen?!
a drága idejét pazarolja rám
elég szomorú ha így gondolkodol.. tudod az a drága idő az ő munka ideje... vagyis bért kap érte... miért is fizetnél plusz bért te kapsz kéthelyeről fizetést?
tudom,ohgy egy rezidens nem keres sokat.. de egy köszönöm és egy bonbon, bor kávé akármi megteszi.. mi romntjuk el mert mindig úgy érezzük hálásnak KELL lennünk nem kell.... Ha igazából a hládat akartod kifejezni akkor majd valamiylen alkalomhoz kötötten adj neki pl karácsony....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!