Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor "illik" a párommal közölni, hogy fogamzásgátló tablettát szedek?
Kb másfél éve szedem a tablettát, a párommal viszont csak egy hónapja vagyunk együtt. Egyelőre nem volt közöttünk szex és egy darabig még nem is várható, viszont nem tudom hogyan kell ezt közölni. A kapcsolatunk friss, addig nem szeretnék gumi nélkül szeretkezni vele, amíg egy olyan mély bizalom ki nem alakul közöttünk, hogy tudjam szól, ha valami problémája van... Még is mikor mondjam el neki? Már most, és próbáljam megértetni vele a helyzetemet? Avagy majd akkor, ha úgyérzem kialakult ez a mély bizalom?
Ha most közlöm, félek nem értene meg... Ha később, akkor meg attól félek, hogy megharagszik, amiért elhallgattam előle!
Lányok ti hogy csinálnátok ezt? Srácok, nektek hogy esne jobban a szitu? Mikor akadnátok ki jobban, illetve megértenétek-e a helyzetet?
Nem tudom, velem közölné az amúgy nem létező párom hogy tabit szed egy vállrándítással reagálnék rá és olyan fejet vágnék hogy "és?".
Később már amikor van bizalom, és elhagyjuk a gumit és élvezhetem a mesés csupasz szex előnyeit esetleg felajánlanám hogy beszállok a tabi árába.
Éppen azért foglalkoztat a kérdés most kicsit jobban, mert a szex természetesen szóba került már, csak megbeszéltük, hogy még nagyon az elején vagyunk és egyelőre inkább próbálunk a lelkiekre jobban odafigyelni, mivel mindketten komolyan gondoljuk ezt a kapcsolatot. Tegnap szóba került a védekezés téma is, ő természetesnek veszi az óvszert, ahogy én is, viszont nem találtam megfelelőnek a pillanatot, hogy közöljem hogy gyógyszert szedek. Életemben először kerülök ilyen helyzetbe és fogalmam sincs hogyan kell ezt kezelni.
Viszont... pont azért szeretnék egyelőre óvszert is használni, ha erre kerülne a sor, mert lehet az ember egy kapcsolat elején, amíg az érzések nem olyan mélyek, még könnyen elhallgat dolgokat. Később már talán kevésbé.
azt gondolod talán, hogy a tabiszedés bűn, mert lehetőséget teremt a nőnek, hogy szabadon vezesse a szexuális életét, sokkal szabadabban, mint a gumizás esetében, mert ez utóbbi mégiscsak a férfi döntése?
azt gondolod talán, hogy a párod képzeli azt, hogy a tabiszedés bűn, mert akkor a nő sokkal szabadabban tudja vezetni a szexuális életét, amelyre neki ekkor nincsen ráhatása?
úgy tűnik ez inkább neked probléma, mint a párodnak. tehát mégiscsak képzelsz valami negatív dolgot a tabletta mögé.
egy normális párral meg lehet beszélni ezt is, mint ahogy a gumizást.
mi az oka a parának? ez az igazi kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!