Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor "illik" a párommal közölni, hogy fogamzásgátló tablettát szedek?
Kb másfél éve szedem a tablettát, a párommal viszont csak egy hónapja vagyunk együtt. Egyelőre nem volt közöttünk szex és egy darabig még nem is várható, viszont nem tudom hogyan kell ezt közölni. A kapcsolatunk friss, addig nem szeretnék gumi nélkül szeretkezni vele, amíg egy olyan mély bizalom ki nem alakul közöttünk, hogy tudjam szól, ha valami problémája van... Még is mikor mondjam el neki? Már most, és próbáljam megértetni vele a helyzetemet? Avagy majd akkor, ha úgyérzem kialakult ez a mély bizalom?
Ha most közlöm, félek nem értene meg... Ha később, akkor meg attól félek, hogy megharagszik, amiért elhallgattam előle!
Lányok ti hogy csinálnátok ezt? Srácok, nektek hogy esne jobban a szitu? Mikor akadnátok ki jobban, illetve megértenétek-e a helyzetet?
azt gondolod talán, hogy a párod azt gondolja, hogy miért is szed ez a nő tablettát, ha nem szeretkezünk és ez egy darabig még nem is várható?!? azt gondolod, hogy azt gondolja, hogy ez a nő akkor nyilván mással szeretkezik, mert azt ugye egy egészséges ember nem bírja sokáig, hogy ne szeretkezzen?!?
ha nincs kilátás a szexre akkor miért is nem lehet egyszerűen abbahagyni a tablettaszedést?
A normális válaszokat köszönöm! Mivel ő nem tudja, hogy tablettát szedek, persze hogy egyértelmű számára, hogy óvszerrel védekezünk. Mi a probléma? Hogy nem tudom a srácok ilyenekre hogy reagálnak, mivel még nem voltam ilyen helyzetben!!! Fogalmam sincs, melyik esetben reagálna pozitívabban, ha előre szólnék, vagy ha majd csak akkor ha már óvszer nélkül szeretnék szeretkezni vele.
Nem azt mondtam, hogy sosem fogok lefeküdni vele, csak hogy még néhány hónapig hanyagoljuk a témát, mert számunkra a lelkiek most sokkal fontosabbak...
Annak aki azt tanácsolta, hogy simán mondjam el most, mert egy jól működő kapcsolatban el kell fogadnia a páromnak azt, hogy mellette gumival is védekezünk egy darabig, köszönöm! Valószínűleg így fogok tenni.
A tablettát egészségügyi okokból kezdtem el szedni, nem áll szándékomban abbahagyni!
mondd meg, hogy maradjon a gumi, mert akkor tuti nincs baba, a gyógyszer nem 100%-os.
Egyébként meg csak lazán. Mikor felvetődött a szex és rögtön benyögtem a tablettát, annyi volt a válasz, hogy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!