Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 éves kapcsolatban illik már osztozni a fogamzásgátló
árán?
nem az számít, hogy hogy szokás, hanem hogy nektek hogy jó
ha neked nem probléma, osztozzatok az árán
ha őt zavarná vmiért, akkor meg ne
2013. júl. 31. 20:30
Ez míves gondolat volt. Büszke tízen éves lehetsz.
2013. júl. 31. 20:30
az élet nagy problémái.
4év alatt igazán eljuthattatok vna addig h felesben veszitek.
2013. júl. 31. 20:31
14/26 A kérdező kommentje:
Kedves 9.
Mindketten diákok vagyunk, bár még állandó keresetünk nincs, összekapart pénzből próbáljuk kihúzni a suli végéig, így remélem érthető
ez kérdés? persze, hogy illik.
Akár óvszer, akár bogyó, de illik felesbe fizetni, hiszen a nő nem akar gyereket szülni még, a pasi meg gyerektartást fizetni , gondolom....
N
2013. júl. 31. 20:34
Egyáltalán nem kötelező ezeknek a dolgoknak a felezése, minden megegyezés kérdése. Mint az is, hogy a moziban ki veszi a jegyet és a popcornt. Én olyan férfi voltam mindig, aki nem csak a párjának de a barátainak is szívesen fizeti a közös kajálást, mozit, páromnak is minden ilyet, de azért kellett egy határt szabni és inkább egy közös egyensúlyt találni, mert hát két ktg-vetés adott színvonalú életre egyedül kinyögni nem lehet. No meg a nők nálam mindig meg is sértődtek, ha mindent fizetni vagy felezni akartam.
2013. júl. 31. 20:34
nah, kis diák gyerekek nagy problémái... -.-
2013. júl. 31. 20:36
Beszéljétek meg egymás között nektek hogyan jó. Én nem kérném a barátomat, hogy fizesse, saját keresetem nincs és nem is lesz egy jó darabig még, abból a pénzből fizetném amit apáméktól kapok, tőlük meg pont annyit kapok amennyit kérek, szóval... Körülményektől függ, hogy "illik-e" vagy sem, ha nagyon megterhelő a lánynak egyedül fizetnie, akár be is szállhatsz az árába.
2013. júl. 31. 20:40
19/26 A kérdező kommentje:
Senki nem beszélt a probléma méretéről te beszűkült f* szkalap, ha süteményrecepttel kapcsolatban kérdezek az sem nagyobb gond.
Szerintem teljesen alap, hogy minimum közösbe fizetjük.
Az én párom 2 hónapja dolgozik, úgyhogy azt mondta, hogy eszembe se jusson, hogy beleadjak pénzt.
Én páros lábbal dobtalak volna ki, ha nem ajánlod fel magadtól, hogy beszállsz a költségeibe.
2013. júl. 31. 20:51
Kapcsolódó kérdések: