Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 4 éves kapcsolatban illik már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 éves kapcsolatban illik már osztozni a fogamzásgátló árán?

Figyelt kérdés
Barátnőm nem csak miattam kezdte el szedni annó, egészségügyi okai is voltak, de nyilván mára én is élvezem a gyümölcsét :)

2013. júl. 31. 20:24
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

nem az számít, hogy hogy szokás, hanem hogy nektek hogy jó

ha neked nem probléma, osztozzatok az árán

ha őt zavarná vmiért, akkor meg ne

2013. júl. 31. 20:30
 12/26 Bummer ***** válasza:
Ez míves gondolat volt. Büszke tízen éves lehetsz.
2013. júl. 31. 20:30
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

az élet nagy problémái.

4év alatt igazán eljuthattatok vna addig h felesben veszitek.

2013. júl. 31. 20:31
 14/26 A kérdező kommentje:

Kedves 9.

Mindketten diákok vagyunk, bár még állandó keresetünk nincs, összekapart pénzből próbáljuk kihúzni a suli végéig, így remélem érthető

2013. júl. 31. 20:31
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

ez kérdés? persze, hogy illik.

Akár óvszer, akár bogyó, de illik felesbe fizetni, hiszen a nő nem akar gyereket szülni még, a pasi meg gyerektartást fizetni , gondolom....

N

2013. júl. 31. 20:34
 16/26 Bummer ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem kötelező ezeknek a dolgoknak a felezése, minden megegyezés kérdése. Mint az is, hogy a moziban ki veszi a jegyet és a popcornt. Én olyan férfi voltam mindig, aki nem csak a párjának de a barátainak is szívesen fizeti a közös kajálást, mozit, páromnak is minden ilyet, de azért kellett egy határt szabni és inkább egy közös egyensúlyt találni, mert hát két ktg-vetés adott színvonalú életre egyedül kinyögni nem lehet. No meg a nők nálam mindig meg is sértődtek, ha mindent fizetni vagy felezni akartam.
2013. júl. 31. 20:34
 17/26 anonim ***** válasza:
67%
nah, kis diák gyerekek nagy problémái... -.-
2013. júl. 31. 20:36
 18/26 anonim ***** válasza:
50%
Beszéljétek meg egymás között nektek hogyan jó. Én nem kérném a barátomat, hogy fizesse, saját keresetem nincs és nem is lesz egy jó darabig még, abból a pénzből fizetném amit apáméktól kapok, tőlük meg pont annyit kapok amennyit kérek, szóval... Körülményektől függ, hogy "illik-e" vagy sem, ha nagyon megterhelő a lánynak egyedül fizetnie, akár be is szállhatsz az árába.
2013. júl. 31. 20:40
 19/26 A kérdező kommentje:
Senki nem beszélt a probléma méretéről te beszűkült f* szkalap, ha süteményrecepttel kapcsolatban kérdezek az sem nagyobb gond.
2013. júl. 31. 20:43
 20/26 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen alap, hogy minimum közösbe fizetjük.

Az én párom 2 hónapja dolgozik, úgyhogy azt mondta, hogy eszembe se jusson, hogy beleadjak pénzt.

Én páros lábbal dobtalak volna ki, ha nem ajánlod fel magadtól, hogy beszállsz a költségeibe.

2013. júl. 31. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!