Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Imádkozzak, hogy ne legyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imádkozzak, hogy ne legyek terhes? Esetleg tehetek valamit?

Figyelt kérdés

2 éve szedtem fogamzásgátlót, most abba kell hagynom az orvos utasítására, mert ciszták vannak a mellemben.

Viszont a 7 napos szünet alatt szexeltünk a párommal elég sokszor, és hát nem kezdek új levelet, szóval nem voltam védett a 7 napban.

Az orvos válasza: így járt.

Egészségügyis suliban tanulok, szóval elég tájékozott vagyok, de hátha valami elkerülte a figyelmem, segítsetek.. :( Ha most még terhes is leszek, az nagyon f sza lesz..

2013. júl. 18. 23:16
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Elég bunkó egy orvos... keress magándokit.
2013. júl. 20. 15:56
 42/47 anonim ***** válasza:
Amúgy a szünetben tényleg véd, tehát nem lesz gond.......
2013. júl. 20. 15:57
 43/47 anonim ***** válasza:

Tényleg nem véd. De lehet bevenni esemény utánit. Minden esemény utáni betegtájékoztatójában le van írva.

Olvasd csak el. Nyilván nem egészséges, de attól még be lehet venni.

2013. júl. 20. 16:14
 44/47 anonim ***** válasza:

"3. HOGYAN KELL SZEDNI AZ ESCAPELLE-T?

- Amennyiben Ön valamilyen folyamatosan alkalmazható fogamzásgátló módszert (pl. szájon át szedhető fogamzásgátló tablettát) alkalmaz, ezt a megszokott időben tovább folytathatja."

2013. júl. 20. 16:18
 45/47 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen esetben vehettél volna be esemény utánit, hisz már nem szeded a normál fog.gátlót.
2013. júl. 20. 20:44
 46/47 anonim válasza:
0%
Azt árulja már el nekem valaki a szervezeted honnan tudja mondjuk a szünetmentes 3. napon hogy a 8. napon nem veszel majd be tablettát? Gondolatolvasó és ha nem fogod tovább szedni akkor bosszúból a 4. szünetmentes naptól nem véd??? Ha a 8. napon nem kezded el az új levelet onnantól szerintem is jogos az aggódás. De mi volt az eddigi 7 napos szünetben??? Pedig nem is járok egészségügyi suliba :D Bocsi
2013. júl. 24. 16:13
 47/47 anonim ***** válasza:

Utolsó:

A spermiumok több napig életképesek a nőben.

Tehát ha nem szedi be a 8. napon a tablettát, akkor történhet peteérés, és az előző aktusokból bent maradt spermiumok teszik a dolgukat.

Egyébként azért a 7 nap eléggé "biztonsági zónás". Mert azért a spermiumok 5 napnál tovább nem igen élnek, de inkább csak 3 napig.

Szóval mondjuk ha egy héttel hamarabb volt csak szex, akkor nem kell halálra aggónia magét az embernek.

De ha pl a szünet utolsó napján szexelt, az első tabi meg kimaradt, az gáz.

2013. júl. 24. 17:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!