Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S.! Terhes lehetek vagy ez a gyógyszer elhagyása miatt van?
Figyelt kérdés
Március végén hagytam abba a fogamzásgátló szedését, azóta rendesen megjött mindig, legutóbb június 17.én. Azóta voltam 2 fiúval, nem használtunk gumit, de egyikük sem bennem ment el bennem, (igen, tudom hogy előváladéktól is teherbe lehet esni). Most viszont késik. Lehet ez a gyógyszer elhagyása miatt vagy korai még aggódnom és várjak pár napot? Tesztet mindenképp venni fogok!
Előre is köszönöm a válaszokat!
20/L
2013. júl. 18. 19:09
1/1 anonim válasza:
Szerintem, ha a gyógyszer lenne rád ilyen hatással, akkor az egyből a gyógyszer elhagyása után jelentkezett volna és nem most.
Viszont késés meg bármitől lehet, nem csak terhességtől. A nők nem gépek. Olyan is van, hogy néha csak úgy kimarad egy hónapot.
Tesztet azért mindenképpen csinálj! Azt meg már leírtad, hogy miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!