Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Imádkozzak, hogy ne legyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imádkozzak, hogy ne legyek terhes? Esetleg tehetek valamit?

Figyelt kérdés

2 éve szedtem fogamzásgátlót, most abba kell hagynom az orvos utasítására, mert ciszták vannak a mellemben.

Viszont a 7 napos szünet alatt szexeltünk a párommal elég sokszor, és hát nem kezdek új levelet, szóval nem voltam védett a 7 napban.

Az orvos válasza: így járt.

Egészségügyis suliban tanulok, szóval elég tájékozott vagyok, de hátha valami elkerülte a figyelmem, segítsetek.. :( Ha most még terhes is leszek, az nagyon f sza lesz..

2013. júl. 18. 23:16
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:

Miért, csak azok szexeljenek, akik gyereket akarnak? Ugye csak viccelsz?

Én pedig védekeztem, csak mondom. Akkor semmi jogod ahhoz, hogy ilyen kommenteket írj nekem.

2013. júl. 18. 23:40
 22/47 A kérdező kommentje:
És különben nem "dugatom magam", hanem szeretkezünk a párommal.
2013. júl. 18. 23:41
 23/47 anonim ***** válasza:
0%
Hány èves vagy??
2013. júl. 18. 23:43
 24/47 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem szedsz még egy hónapot? A cisztáidnak már oly mindegy, az esetleges gyereknek meg nem...
2013. júl. 18. 23:43
 25/47 A kérdező kommentje:
Nem válaszolok, mivel te nem segíteni akarsz, hanem csak kötekedni, ahogyan eddig is tetted. Bármit írnék, úgyis belekötnél. Akár 14, akár 24 éves vagyok.
2013. júl. 18. 23:44
 26/47 A kérdező kommentje:
Mert a jobb mellemben van egy nagy ciszta, ha még nagyobbra nő, akkor veszélyes a tejmirigyekre, a bal mellemben pedig több kisebb van, és akár 1 hónap alatt is akkorára nőhetnek, hogy meg kell műteni.
2013. júl. 18. 23:45
 27/47 anonim ***** válasza:
Jó bocsi akkor félreértettem valamit sajnálom.Szerintem hogyd abba akkor a fogamzásgátlót és hasznàljatok óvszert.
2013. júl. 18. 23:47
 28/47 A kérdező kommentje:
Ezentúl fogunk, persze, csak hát szerintem senki nem gondol arra a 7 napos szünetben, hogy használjunk gumit, mert lehet, hogy nem szedhetem tovább. :(
2013. júl. 18. 23:48
 29/47 anonim ***** válasza:
imádkozással kitörölheted, nincs Isten, csak a fantázia világában :D
2013. júl. 18. 23:52
 30/47 anonim ***** válasza:
Szerintem a ciszta nem lehet fogamzásgátló miatt.Amúgy jó egészséget neked tovább :-)
2013. júl. 18. 23:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!