Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Imádkozzak, hogy ne legyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imádkozzak, hogy ne legyek terhes? Esetleg tehetek valamit?

Figyelt kérdés

2 éve szedtem fogamzásgátlót, most abba kell hagynom az orvos utasítására, mert ciszták vannak a mellemben.

Viszont a 7 napos szünet alatt szexeltünk a párommal elég sokszor, és hát nem kezdek új levelet, szóval nem voltam védett a 7 napban.

Az orvos válasza: így járt.

Egészségügyis suliban tanulok, szóval elég tájékozott vagyok, de hátha valami elkerülte a figyelmem, segítsetek.. :( Ha most még terhes is leszek, az nagyon f sza lesz..

2013. júl. 18. 23:16
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
68%
Kezdjetek el gondolkozni egy jó néven! ;)
2013. júl. 18. 23:28
 12/47 A kérdező kommentje:

10-es, nem kell hazudoznod, nyugodtan megkérdezhetsz egy orvost erről. Ha nem kezdesz új levelet, már a szünetben sem vagy védett.

A stílusodról és a szóhasználatodról ne is beszéljünk.

És egy ilyen próbál kioktatni.. Istenem, szégyen.

2013. júl. 18. 23:29
 13/47 anonim ***** válasza:
48%
De azért látom hogy meg vagy ijedve ,de te csak szexelgess tovább mindennap ahogy eddig tetted.Félsz de szexelsz gratulálok....!! Védekezz óvszerrel okoska.Szexelj holnap is
2013. júl. 18. 23:30
 14/47 A kérdező kommentje:

És különben nagyon ártalmas, ha 1-3 hónapra abbahagyod "csak úgy".

Ha abbahagyod, akkor minimum fél évre kell, különben nagyon nagy eséllyel meddő leszel. Nem szabad ezzel játszadozni.

De gondolom egészségügyisként tisztában vagy azzal, hogy nem egy cukorka a fogamzásgátló.

2013. júl. 18. 23:31
 15/47 anonim ***** válasza:
0%

Az orvosnak igaza van, ha csúnyán is hangzik. Ha nem akarsz gyereket és nem is tudsz védekezni, minek szexeltek?

Mi bajod a terhességgel? Szép dolog, nem kell annyira félni tőle, mint amilyennek tűnik elsőre. Jó, ez cinikusan hangozhat, de komolynak szántam. Szép dolog kihordani egy gyereket, és ki tudja még, mi lehet belőle, sok embernek segíthet majd például.

2013. júl. 18. 23:31
 16/47 A kérdező kommentje:

Neked meg mi a bajod? Miért ne szexelhetnék a párommal?

Ha tudtam volna eddig, hogy nem szedhetem tovább, persze, hogy használtunk volna óvszert, ahogy ezután is fogunk!

Nem tudom, miért kell értetlenkedni s rosszindulatúnak lenni, mikor én teljesen normális vagyok.

2013. júl. 18. 23:32
 17/47 A kérdező kommentje:

Te sem értetted úgy látom.. :(

NEM TUDTAM, HOGY NEM SZEDHETEM TOVÁBB A TABLETTÁT, EZÉRT SZEXELTÜNK GUMI NÉLKÜL A 7 NAPOS SZÜNETBE. HA TUDOM, HOGY NEM SZEDHETEM TOVÁBB, NYILVÁN VÉDEKEZTÜNK VOLNA MÁSHOGY, AHOGY EZUTÁN IS FOGUNK.

Remélem most már mindenkinek világos!

2013. júl. 18. 23:33
 18/47 A kérdező kommentje:

És azt, hogy "nem tudunk védekezni", kikérem magamnak! Nem vagyok jövőbe látó, nem tudtam, hogy nem szedhetem tovább!

Felelősségteljesek vagyunk mind a ketten!

2013. júl. 18. 23:34
 19/47 anonim ***** válasza:
0%

hú, most már értem. hogy az a begyöpösödött egyház, hogy házasság előtt semmi szex, semmi gyakorlatias nincs benne.

amúgy hát mit mondjak most, imádkozhatsz, mert miért ne, meg kell próbálni mindent.

amúgy én akkor se szexelnék, ha nem akarok gyereket, tehát egyáltalán nem akarom. mert mindig benne van a pakliban, h ez lehet a következménye. sose értettem azokat, akik kockáztatnak. lám, vannak, akiknél bejön az az 1%. na én ennek sose fogok lányt kitenni.

2013. júl. 18. 23:36
 20/47 anonim ***** válasza:
0%
Azt látjuk mennyire vagy felelősségteljes,nem akarsz gyereket de dugatod magad.
2013. júl. 18. 23:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!