Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Imádkozzak, hogy ne legyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imádkozzak, hogy ne legyek terhes? Esetleg tehetek valamit?

Figyelt kérdés

2 éve szedtem fogamzásgátlót, most abba kell hagynom az orvos utasítására, mert ciszták vannak a mellemben.

Viszont a 7 napos szünet alatt szexeltünk a párommal elég sokszor, és hát nem kezdek új levelet, szóval nem voltam védett a 7 napban.

Az orvos válasza: így járt.

Egészségügyis suliban tanulok, szóval elég tájékozott vagyok, de hátha valami elkerülte a figyelmem, segítsetek.. :( Ha most még terhes is leszek, az nagyon f sza lesz..

2013. júl. 18. 23:16
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
10%
10-es vagyok! Ha az úgy lenne amit írtál akkor már lenne vagy 3 gyerekem.. ennyit rólad egészségügy -.- Az orvosok meg hülyék ahogy azt is mondják,hogy nem véd rögtön a gyógyszer ,ha elkezded szedni érdekes akkor se lettem terhes.Mások sem.
2013. júl. 19. 00:09
 32/47 A kérdező kommentje:

Rendben, nyugodtan kérdezz meg róla egy orvost.

Különben ha egy pillanatra gondolkoznál, belátnád, hogy igazam van.

2013. júl. 19. 00:10
 33/47 anonim ***** válasza:
24%

Én nem jártam orvosira, szóval lehet, hogy hülyeséget írok, csak a saját logikám…

Szerintem a hét napban védett vagy akkor is, ha nem kezdesz új levelet. Miért csak akkor lennél az, ha újat kezdesz? Nem hiszem, hogy ez visszamenőleg hat… ha jól tudom, a gyógyszer a peteérést gátolja meg, és nem a már érett petével csinál valamit úgy visszamenőleg… Tehát, a hét napban elvileg nem volt peteérés, azaz terhes sem lehetsz.

2013. júl. 19. 13:53
 34/47 A kérdező kommentje:
De a 8. napon simán lehet peteérésem, a spermiumok meg több napig életképesek. Ilyen egyszerű
2013. júl. 19. 14:01
 35/47 anonim ***** válasza:

Igen, életképesek maradhatnak, van rá esély. De csak kb. két napig, és gondolom nem minden esetben van így, hogy még ott élik világukat napokig... Szóval, ha az egy hetes szünetnek nem az utolsó 1-2 napjában voltatok együtt, akkor nincs gond. Ha igen…nos az szívás.

Utólag már ugyan tökmindegy, de én még bevettem volna pár szem bogyót. Tudom, a ciszták miatt nem lehet, de néhány szem már biztosan mindegy lett volna nekik. Nem az egész levéllel persze, csak pár szemet. Jó, tudom, hivatalosan nem így kellene abbahagyni, de ez még mindig jobb megoldás (számomra), mint kockáztatni egy terhességet.

Ha a 72órásat nem veszed be, akkor nincs más hátra, mint remélni.

(33/34)

2013. júl. 19. 14:37
 36/47 anonim ***** válasza:
51%
Ha ilyen okos vagy és ennyire tudod,minek kérdezel?! :)
2013. júl. 19. 15:29
 37/47 anonim ***** válasza:

Ennyi idiótát, istenem, szövegértés, együttérzés 0...

Én új levelet kezdtem volna mindenképp, inkább műtsenek meg cisztával, minthogy egy gyereket kaparjanak ki belőlem. Ez most lehet durván hangzik, de én így gondolom.

2013. júl. 19. 21:06
 38/47 anonim ***** válasza:

1. Tévhit, hogy nem lehet mellette esemény utánit beszedni.

2. Valószínűleg 1 hónap szedésen már nem múlik semmi.

2013. júl. 20. 12:52
 39/47 anonim ***** válasza:
Jézusom :D a 7 napos szünetben is véd a tabi. Ha még benne voltál a 7 napban ne aggódj. A 8. napon nem kezded szedni újra akkortól védekeztek gumival ennyi. A ciklusod nem tudja előre, hogy te nem fogod bevennia tablettát a 8. napon :D
2013. júl. 20. 15:31
 40/47 A kérdező kommentje:
Nyugodtan kérdezzetek meg erről orvosokat. NEM VÉD. És NEM LEHET esemény utánit bevenni.
2013. júl. 20. 15:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!