Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam. Most mit tegyek?
A problémám az, hogy én nemrég (február közepén) kezdtem el szedni a fogamzásgátlót, és figyelmetlenségem miatt egyszerre vettem be 2 havi adagot, szóval az első levél után nem tartottam szünetet.
A kérdésem az, hogy ezek után mikor jöhet meg? Még van egy utolsó szemem a 2. levélből, azt ma még beszedem, aztán várom, hogy megjöjjön.
Változó, mikor jöhet meg?
Amíg nem jön meg, addig tanácsos kiegészítő védekezés? Mensi után pedig kezdhetem a 3. levelet és akkor már újra mehet a szex rendesen, igaz?
Köszönöm a segítséget.
elvileg nem lehet semmi gond, mert ezt a módszert szabad alkalmazni évente egyszer ha nagyon rosszkor jönne meg, bár így nem tudom hogy a szervezet hogy reagál, hogy az első levél után rögtön jött a második...
általában a harmadik-negyedik nap környékén szokott megjönni a szünetben de ez mindenkinek egyéni. ha elmúlt a vérzésed akkor szedd tovább a harmadik levéllel. kiegészítő védekezés.. hát én a biztonság kedvéért alkalmaznék, bár nem hiszem hogy kell, de jobb félni..
Köszönöm. :)
Akkor a vérzés mentes 1. nap kell elkezdenem a 3. levelet, igaz?
nem...
beveszed az utolsó szemet, vársz 7 napot és utána a 8. napon kezded az új levéllel- attól függetlenül hogy megvan e még vagy nincs.
tehát ha ma veszed be azt az utolsó szemet, akkor 7 nap tabletta mentes időszak jön, és a következő levelet pedig jövőhét szerdán kell elkezdened.
ezeket nem mondta el a doki??
És ha ezalatt meg se jön addig a kavarodás miatt?
Bár remélem, hogy nem fog sokat csúszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!