Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap kezdtem a fogamzásgátló szedését. Ezt elrontottam!?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem be az első tablettát, viszont azt figyelmen kívül hagytam, hogy melyik nap tablettáját veszem be. A szerdai helyett vasárnapit vettem be. Mi ilyenkor a teendő?2011. dec. 8. 07:53
1/12 anonim válasza:
szólsz Chuck Norrisnak ő olyat leb*sz neked h tested atomjaira hullik és meghazudtolva a fizika törvényét előreugrassz a jövőbe 4 napot
2/12 anonim válasza:
fontos információ lenne, hogy milyen tablettát szedsz, mert nem mindegy
3/12 A kérdező kommentje:
Gestomix tablettát írt fel az orvos. A betegtájékoztatóban viszont ilyen esetre nincs válasz.
2011. dec. 8. 08:12
4/12 anonim válasza:
Menj el minél hamarabb az orvosodhoz aki felírta Megmondja mi a teendő.
5/12 anonim válasza:
Már ne haragudj, de hogy lehetsz ennyire felelötlen?
Igy érett vagy a sex-re? Össze-vissza, csak kapkodod a tabikat...
6/12 anonim válasza:
Semmi baj, mert a Gestomix egyfázisú tabletta, azaz minden bogyó ugyanazt a hormont tartalmazza ugyanannyi mennyiségben, ezért teljesen mindegy, hogy melyik nap melyik bogyót veszed be. A feltüntetett napok csak könnyebbséget jelentenek, hogy követni tudd, bevetted-e mindet, hagytál-e ki tablettát stb. Szóval nyugi, semmit nem rontottál el. Ha többfázisú készítményről lenne szó, akkor már probléma lenne, de ebben az esetben nincs gond.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem gondolnám, hogy felelőtlen lennék, igaz erről most tényleg megfeledkeztem, hogy figyeljek a napokra is a tabletta hátoldalán pedig elolvastam többször is a tájékoztatót.
2011. dec. 8. 08:48
8/12 anonim válasza:
Úristen, tényleg hogy lehet ilyen felelőtlen, veled biztos még nem fordult elő egész életedben, hogy elnéztél valamit, igaz? -.-
Én is ugyanezt a bogyót kezdtem el szedni, és velem is fordult már elő olyan, hogy nem az aznapit vettem be, ahogy az utolsó válaszoló is írta: nem gond, de azért nem célszerű belőle rendszert csinálni, mert a végén már te magad sem fogod tudni ellenőrizni, hogy esetleg nem felejtetted-e el bevenni az aznapit:)
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod! Abban tudnál nekem segíteni utolsó, hogy mikor rossz tablettát vettél be, akkor utána szedted tovább a rossz naptól, vagy átléptél arra a napra amikor be kellett volna szedned?
2011. dec. 8. 12:20
10/12 anonim válasza:
Ma a csütörtökit veszed be, és innen folytatod s amikor elfogy körbe beveszed a maradékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!