Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abbahagytam a fogamzásgátló szedését egy hónapja és meg kellett volna jönnie a vérzésemnek egy hete már és nem jött meg. Lehetséges hogy a fogamzásgátló miatt késik? Remélem nem estem teherbe még a fogamzásgátló mellett
Hiába volt a tabi "alacsony hormontartalmú" a szervezetének betett. Igazából az orvosok sem tudják miért ,de nem akarnak megérni a petesejtjei. Olyan hormonszintet produkál már 2 éve, mintha szedné a tabit, pedig azóta semmit se szedett.
Járt terápiákra, de semmi. Már feladta. Pont azért hagyta abba a tablettát mert már tervezték a családalapítást. Most meg nem jön össze.
Persze ez egy extrém példa. Anyám meg engem azért nem vett észre időben, mert a tabletta beállította a vérzését. Az egyik munkatársnője mondta neki, hogy terhes, anyu meg kiröhögte, aztán elment az orvoshoz, de akkor már asszem 3 hónapos voltam.
Amikor meg én akartam tabit íratni, akkor azt mondta a nőgyógyász bácsi, hogy igazából nem lehet megjosólni még a vizsgálatok ellenére sem, hogy milyen hatással lesz a szer a szervezetre. Tehát lutri az egész.
De remélem nálad nincs semmi gebasz.
Gyakran előfordul. Ha szerencséd van, akkor pár hónap után visszaáll. Ha kevésbé vagy szerencsés, akkor az orvos segít beindítani.
Ha nagyon nem vagy szerencsés, akkor f.szán felborította a hormonrendszered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!