4napja késik lehet baba tünetek nélkül a dologban vagy inkább a júliusban elhagyott fogamzásgátló csinálja ezt?
24én kellett volna megjönnie, de még mindig semmi! 16án voltam elvileg a 21.napon progeszteront nézetni, aminek az értéke 9.73 lett! Van arra lehetőség, hogy később volt peteérésem és ezt mutatja az érték, és esetleg ezáltal kitolódik a mensi is és talán-talán sikerülhetett a baba ebben a hónapban vagy csak szimplán összekeveredett a mensim a júliusban abbahagyott foggátló után? Eddig 28-30napra mindig megjött, most a 30hoz képest 2napja csúszik!
Amit még kérdeznék, bár kicsi más téma: szerintetek okozhat oldalt fekve hátulról való szeretkezés másnap reggelre pisilési fájdalmat, vagy véletlen egybeesés? Az elmúlt héten többször előfordult, de ah megittam 2l folyadékot enyhül és elmúlik a fájdalom!
A fő kérdésedre tudok válaszolni. Én azt mondom, hogy tesztelj egyet. (A hormonszint-értékre nem tudok reagálni, nem értek hozzá.)
Én áprilisban hagytam abba a fogamzásgátlót, következő két hónapban rendesen megjött, aztán a harmadikban nem. Nem biztos, hogy rögtön van tüneted ilyen korán. Nekem sem volt. Max. annyi, hogy 2 napon a nemvárt előtt is görcsölt egy órácskát a hasam, de aztán elmúlt. Nekem ez volt gyanús kicsit, mert mindig a mensi első napján egész nap nagyon görcsöltem. De én sem mertem örülni, hátha a gyógyszer abbahagyása zavarta össze a szervezetem. Nemvárt után 4 nappal halvány pozitív volt a tesztem, egy héttel később meg erős. Most már itt érzem ficánkolni a pocakomban.
24h kismama
Július végén jött meg utoljára, nem kezdtem meg augusztus elején a következő levélnyi bogyót, szeptember közepén már 6 hetes terhes voltam a kislányunkkal. Kb. 1 hét alatt tisztult ki a szervezetemből a gyógyszer a menzesz után, annyival volt elmaradva a baba fejlődése az UH-n, onnan gondolom én is és az orvosom is. Meg azt is mondta, hogy ha nem tisztultam volna ki, nem estem volna teherbe.
Szóval tesztelj és menj el nőgyógyászhoz, valakinek gyógyszer után 1 évig nem jött meg egyáltalán.
A második kérdéshez nem igazán tudok hozzászólni, szerintem kérdezd meg az orvost róla, ne szégyelld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!