Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elrontottam? Nagy baj lehet ebből?
Szerintem is szedd most már végig ezt a levelet,aztán tartsd meg a 7 napos szünetet.
A barátnőd iktasd ki és helyette olvass tájékoztatót,amit a fogamzásgátlóhoz adnak.
Ha érzel valamit azok közül a mellékhatások közül,ami a tájékoztatóban fel van sorolva,akkor gondolkodás nélkül keress fel egy orvost (nőgyógyászt) és beszélj vele!
ha az orvossal nem lehet beszélni akkor le kell váltani. a betegtájékoztató pedig nem dísznek van.
ha a mostani csak a második levél akkor nagy baj nem lesz; most már szedd be végig, hagyj legalább 7 nap szünetet és utána kezd el rendesen(!) beszedni azokat a bogyókat és mindig(!) tarts szünetet.
mensit tologatni meg csak akkor kéne ha nagyon muszáj, és akkor se hónapokat hanem csak pár napot.
barátnőd pedig egy idióta.
23/n
utolsó vagyok
legközelebb ne hagyd hogy megkavarjanak. az orvosnak és/vagy a betegtájékoztatónak kell hinni nem a barátnőnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!