Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam a tabit?! Mit ajánlotok?
Ma reggelvettem észre hogy a tegnap estit elrontottam :\. Általában este 8-9-10 között szoktam bevenni. Ma reggel fél7-kor láttam meg hogy nem vettem be. Most tudom hogy ilyenkor, van az a 12órás határ, amibe bőven benne vagyok.
Kb olyan 1 éve szedek tablettát. Szerintetek van mitől félnem, a barátommal legközelebb pénteken lehetünk együtt. Szeritnetek?
Ja és a tabletta neve Lindynette20
Szia!
Én is ezt a fajtát szedtem, és nekem nem volt gond, ha késtem, akár annyit, mint most Te. Folytasd ugyanúgy.
Te IQ fighter.. Elrontottma a bevéltelt. De birom ezeket a kötözködős, ballábbal kelős embereket. Akik azthiszik másnak nincs problémája. Válaszoltál a kérdésemre.. NEM?? Akkor bocsi ez a válasz baromira nem volt hasznos.
Egyébként az kövezzen meg elsőnek, aki mindenben tökéletes. Sajnos nekem sikerült elrontani. Tisztában vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!