Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tabblettaváltás. Most akkor elrontottam? Mit tegyek? Sürgős
Minisitonról térek át Regulonra. Doki azt mondta, hogy a Regulonban egy kicsit több valami alkotóelem. Kérdeztem tőle, hogy akkor hogy is van ez a váltás, hogy hagyok e ki szünetet. De lehet, hogy félreértettük egymást a dokival....Szóval azt mondta, hogy nem csinalok pauzát, minden úgy csinálok, ahogy eddig. Szóval én azt hittem, hogy akkor most megvárom a 7 napos szünetet, és kezdem az új tablettával.Szóval semmi nem változik, csak a tabletta. Megvártam a menszeszt, a szünetet, az uj tabletta első szemét már be is vettem. Ma olvasom a papirját, és a papír azt írja, hogy rögtön az öreg tabletta befejezése utan kezdem az újat. De én nem így tettem. Most mit tegyek? Nagyon elrontottam?
Köszönöm a válaszokat
Ez a megoldás, amit te csináltál jobb is szerintem. Az én nődokim kifejezetten nagyon ellene van az ilyen 7 nap szünet kihagyós dolgoknak.
Védekezz két hétig óvszerrel is, de valószínűleg a védettség meg fog maradni (biztos ami biztos).
De itt megkérdezheted: www.orvostudakozo.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!