Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer csomagolásán az átmérőt jelző mm az óvszer átmérőjére, vagy a péniszére utal, amihez használható?
Részeire bontva
három kérdésem van:
1.
Régebben nem figyeltem az átmérő megjelölést, és jobb képben lenni... Tudtommal nem a pénisz átmérőjére utal, amihez használható, hanem az óvszerére, és az mindig nagyobb a felgöngyölt állapot miatt.
Megerősítést kérnék, h jól tudom-e? Avagy korrekciót, ha tévednék.
2.
Az is érdekel, van-e valami egzakt szabály annak kiszámolására, hogy milyen átmérőjű péniszhez milyen átmérőjű kondom felel meg.
Ezentúl nem kockáztatnék, hogy "lötyögjön", lecsússzon, se azt, hogy szorítson, tehát körültekintő leszek és megnézem a jelölést. (Eddig szerencsére helyesen beletrafáltam.)
3.
Péniszem átlaghosszú, eu-s viszonylatban:
15 cm (+- fél centi)
Viszont átmérője átlag alatti:
kb 3 és fél cm
Pontosan hány mm-es átmérőjűt megfelelő vásárolnom, illetőleg melyik márkájúból hány mm-eset?
Előre is köszi nektek az eligazítást.
Köszi a választ, egyébként pont itt a fórumon találtam, egy régebbi bejegyzést, miszerint az átlagos kotonra 54 mm van ráírva, és hozzátették, az a gumi átmérője, és az illető szerint kb háromnegyed akkora átmérőjű péniszhez való, arra a logikára hivatkozva, miszerint a csomagolásban még eleve ugyebár fel van göngyölve a gumi, így valamelyest nagyobb átérőt eredményez, mint amilyen széles péniszre illik.
Azt olvasva tehát bizonytalan lettem, h neki van-e igaza, vagy másnak... válaszoddal a bizonytalanságom fennmaradt, de sebaj, hátha kapok még válaszokat, na meg ha aktuális lesz megint a nemi élet számomra (újra kilátásban van), már úgy is meg fogom lesni a csomagoláson, hogy hány milliméter az átlagos, és hogy nem fog-e lötyögni rajtam. :)
Nagyon tetszik a kérdés, olyan aranyos...:)
Az óvszer egy elég rugalmas csoda, ezért a Te méretedhez vedd meg először is a legkisebbet, nem hiszem, hogy szorítani fog:)
Nekünk is ki kellett tapasztalni, hogy leginkább melyik "áll jól" a férjemnek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!