Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Óvszer csomagolásán az átmérőt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszer csomagolásán az átmérőt jelző mm az óvszer átmérőjére, vagy a péniszére utal, amihez használható?

Figyelt kérdés

Részeire bontva

három kérdésem van:

1.

Régebben nem figyeltem az átmérő megjelölést, és jobb képben lenni... Tudtommal nem a pénisz átmérőjére utal, amihez használható, hanem az óvszerére, és az mindig nagyobb a felgöngyölt állapot miatt.

Megerősítést kérnék, h jól tudom-e? Avagy korrekciót, ha tévednék.

2.

Az is érdekel, van-e valami egzakt szabály annak kiszámolására, hogy milyen átmérőjű péniszhez milyen átmérőjű kondom felel meg.

Ezentúl nem kockáztatnék, hogy "lötyögjön", lecsússzon, se azt, hogy szorítson, tehát körültekintő leszek és megnézem a jelölést. (Eddig szerencsére helyesen beletrafáltam.)

3.

Péniszem átlaghosszú, eu-s viszonylatban:

15 cm (+- fél centi)

Viszont átmérője átlag alatti:

kb 3 és fél cm

Pontosan hány mm-es átmérőjűt megfelelő vásárolnom, illetőleg melyik márkájúból hány mm-eset?

Előre is köszi nektek az eligazítást.

2013. márc. 9. 11:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne vedd ennyire komolyan, szerintem túlzásba viszed. Egyes kérdésre a válasz az, hogy a kettő teljesen ugyan az. Másodikra az, hogy ilyen nem létezik. Harmadikra pedig azt tanácsolom hogy szabványméretet vegyél, és próbáld ki hogy jó lesz e.
2013. márc. 9. 17:58
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, egyébként pont itt a fórumon találtam, egy régebbi bejegyzést, miszerint az átlagos kotonra 54 mm van ráírva, és hozzátették, az a gumi átmérője, és az illető szerint kb háromnegyed akkora átmérőjű péniszhez való, arra a logikára hivatkozva, miszerint a csomagolásban még eleve ugyebár fel van göngyölve a gumi, így valamelyest nagyobb átérőt eredményez, mint amilyen széles péniszre illik.

Azt olvasva tehát bizonytalan lettem, h neki van-e igaza, vagy másnak... válaszoddal a bizonytalanságom fennmaradt, de sebaj, hátha kapok még válaszokat, na meg ha aktuális lesz megint a nemi élet számomra (újra kilátásban van), már úgy is meg fogom lesni a csomagoláson, hogy hány milliméter az átlagos, és hogy nem fog-e lötyögni rajtam. :)

2013. márc. 9. 18:41
 3/5 Tomcattanya válasza:
Ha nedajisten lötyögne , akkor tekerj a cerkára szigetelőszalagot.
2013. márc. 21. 12:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Nagyon tetszik a kérdés, olyan aranyos...:)

Az óvszer egy elég rugalmas csoda, ezért a Te méretedhez vedd meg először is a legkisebbet, nem hiszem, hogy szorítani fog:)

Nekünk is ki kellett tapasztalni, hogy leginkább melyik "áll jól" a férjemnek:)

2013. márc. 21. 12:16
 5/5 anonim ***** válasza:
probalkozz a Love plus al ott van egy 35mm atmeroju ha jol emlekszem :) az jo kene legyen , az en meretem is ilyesmi csak az atmeroje nagyobb es nekem az megfelel
2013. márc. 21. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!