Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam melyik a megfelelő óvszer számomra?
Gondjaim vannak az óvszerrel, eddig két féle óvszert vettem, mindkettő durex és mindkettő nehezen megy rá a péniszemre, hiába van orális közreműködés előtte.
Azt mondják vannak méretei az óvszereknek, de én ezeket a bizonyos méreteket sem a dobozon sem a benne rejlő papíron nem találom, szóval fogalmam sincs mi lehet a baj, de igy nagyon nem frankó mert addig kinlodok azzal hogy felcsusszanjon amig le nem lankad...
16,7cm hosszú (Ezt már csak azért irom, hogy hátha valaki tudd nekem ajánlani konkrétan erre a méretre egy jó óvszert..:D)
Köszi előre.
Tehát, minden durex egyforma vastagságra megfelelő, néhány kivételével ami nagyobb?
Én ilyet használtam, és nem volt elég jó, nagyobb kellett volna:
Ismer valaki egy olyan durexet vagy más biztonságos óvszert, ami vastagabb nemiszervhez van?
miért, mekkora?
ha a hosszát meg tudod mérni, akkor a kerületét is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!