Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem maradt az óvszer. Lehet ebből baj?
Figyelt kérdés
Most van a menstruációm után számított 2. nap.Ma szeretkeztünk a barátommal és sajnos bennem maradt az óvszer.De nagyon felcsúszott. Szerencsére sikerült kivennünk,de addigra már kifolyt belőle minden.Vagyis amikor a barátom kivette a péniszét,akkor hirtelen kifolyt elég sok.Benyúltam az ujjammal és éreztem,hogy még maradt ott bent. Utána kivettük az óvszert,annál fennem nem mehetett a sperma. De lehet ebből baj? Én nagyon félek.. És mielőtt leszidnátok,nem voltunk felelőtlenek,mert védekeztünk.Eddig soha nem volt ilyen. Esemény utáni tablettát csak receptre adnak?2013. márc. 7. 16:34
1/6 anonim válasza:
Ilyenkor lehetsz terhes is.De nem 100%,de ugyanaz,mint ha nem is védekeztetek volna...
2/6 anonim válasza:
Igen, vényköteles és úgy tudom, hogy sima ügyeleten már nem is lehet felíratni, csak nőgyógyász-szakorvos által.
3/6 anonim válasza:
milyen hosszú a ciklusod? ha sok ilyen szart kapkodtok be viszont lesz abból gond, mert ez elég drasztikus beavatkozás
nekem soha nem volt ilyen gondom, mert ismerem magamat, eszemben sincs ilyet csinálni
nem értem miért van az, hogy a lányoknak fogalma nincs a biológiáról, a net másra is jó, nemcsak kérdés feltevésre, soha nem beszéltél anyukáddal? nem ártana egszer N
4/6 anonim válasza:
Igaza van a 3. hozzászólónak, miért itt kérdezed meg.. Nézz utána könyvben (ha már nem tanultad meg), hidd el hitelesebb, mint vad idegeneknek hinni a neten.. Nem is értem, hogy a nők hogy lehetnek ennyire igénytelenek magukkal szemben, hogy nincsenek tisztában a saját testük működésével? Igen, lehetsz terhes. És igen, csak receptre adnak tablettát, mivel ez a gyógyszer drasztikusan beleavatkozik a szervezeted működésébe.
5/6 anonim válasza:
Igen, az vényköteles. És 5000 Ft körül van. Én is úgy tudom, hogy sima ügyeleten nem írnak, de próbáld meg.
Sok sikert! Én nem értek egyet az előttem válaszolóval, mert nem mindenki tudja megbeszélni a dolgot a szülőkkel! És ennek nem csak az lehet az oka, hogy nem beszélnek, hanem pl. nem tudnak beszélni, és itt a halálra gondolok!
6/6 anonim válasza:
Nem csak a szülőktől lehet tájékozódni, aki felelősségteljes és igényes gondolkodású, utánaolvas maga is és kiegészíti az igencsak hiányos biológia tudását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!