Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a fiú azt állítja, hogy akkora a férfiassága, hogy nem megy rá az óvszer, akkor hinnél neki?
A barátnőm újonnan összeszedett pasija elég fura szerzet. Én már többször is hazugságon kaptam de a barátnőm annyira szerelmes, hogy nem tűnik fel neki.
Az egyik ilyen ez az óvszeres történet. Szerintem csak nem akarja felhúzni mert nélküle jobb és beadta azt a barátnőmnek, hogy a méretei miatt nem talál magára gumit.
Ez lehetséges vagy jól gondolom, hogy ebben is kamuzott?
17/L
Hát,nekem nincs valami hosszú,de széltében a normális méret nem gurítható le.A nagy az széltében jó,hosszában meg sok "megmarad" vagyis nincs hova görgetni...
Úgyhogy lehet igazat mond.
Ezért l ehet szexshopban "extra" méretű óvszert kapni.
Szóval nem lehetetlen.Ez szerintem csak kamu.
Össze se jönnék ilyennel.
Akinek olyan nagy, hogy nem kap rá óvszert... azt a közelembe se engedném. Nem vagyok én Lucy Mancini...
Elég szép méretekre is lehet óvszert kapni, szóval tényleg csak kifogás.
3-as!
És az miért gond, hogy "nincs hova görgetni"?
3as vagyok megint.
Hát,mert nem hosszú,csak arányaiban vastag...Mondjuk a csajok élvezik így is,aki kap belőle.
Mondjuk valamiért ha valaki itt,vagy a környékemen(élőben mondjuk nem tőlem,hanem az exeimtől tudják) meghallja,akkor egyből csak szexet akar.Járni már nem akar senki,csak szexet,mert abban tuti jó vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!