Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a fiú azt állítja, hogy akkora a férfiassága, hogy nem megy rá az óvszer, akkor hinnél neki?
A barátnőm újonnan összeszedett pasija elég fura szerzet. Én már többször is hazugságon kaptam de a barátnőm annyira szerelmes, hogy nem tűnik fel neki.
Az egyik ilyen ez az óvszeres történet. Szerintem csak nem akarja felhúzni mert nélküle jobb és beadta azt a barátnőmnek, hogy a méretei miatt nem talál magára gumit.
Ez lehetséges vagy jól gondolom, hogy ebben is kamuzott?
17/L
3-as/9-es/, de leginkább a 10-es válaszodra
És ez ki fenét érdekel?!
A lényeg, hogy az NEM probléma, hogy hosszabb a gumi, mint a farkad. Addig görgeted, amíg kell.
Vastagságban kell, hogy passzoljon, a többi nem lényeg.
nekem se nagyon jó a sima boltokban kapható legnagyobb 52es gumi, mert a péniszem tövénél ahol a gumi vége van, eléggé elszorítja. szemmel látható ahogy "feltorlódik" ott a vér.
bár mondjuk állva maradok benne bármeddig, de szerintem szorítja :D
13-as
az 52-es nem a legnagyobb, ami sima boltokban kapható.
Inkább ez a legkisebb.
A Lifestyles ugyanis 54, a Durex meg 56.
Az elképzelhető, hogy tényleg nem jó rá a normál méretű óvszer, olyan van.
De szexshopban, meg ilyenek lehet kapni extra méretűt, szóval az a része kamu, hogy nem talál. Csak nem keres.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!