Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Óvszerszakadás! Mi lehet az Oka?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszerszakadás! Mi lehet az Oka?

Figyelt kérdés
Van aki több 10 évig szexel gumiban, de akadnak olyanok is akiknél minden 5. kiszakad. Mi lehet ennek az oka? A péniszméret?

2013. márc. 6. 22:40
 1/6 anonim ***** válasza:
olcsó gumit ne vegyél
2013. márc. 6. 22:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul teszi fel, túl agresszíven csinálja, esetleg a körmével felsérti vagy ő vagy a lány
2013. márc. 6. 22:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezt en is szeretnem tudni :) Egyetlen pasim szaggatta el az ovszereket csak. 5szor szexeltunk, abbol 4szer! A tobbinek sikerult szakadas nelkul is :) szoval en is kivancsi vagyok.
2013. márc. 6. 22:42
 4/6 A kérdező kommentje:

Kedves 3/3:

Milyen óvszert használt az a partner akinél 4 szakadt? Neki nagyobb volt sokkal a péniszmérete mint a többi párodnak?

2013. márc. 6. 22:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem azért szakad ki, mert nem helyesen alkalmazzák. A kis papírkában benne van, hogy, ha nem sérted meg a felületét semmilyen szúró/vágó eszközzel, valamint, ha rendesen van felhelyezve (a spermazsák szorításával, hogy ne maradjon benne levegő), akkor nem lehet gond. A másik még az, hogy, ha a női hüvely nem elég nedves. Ezeken kívül nem lenne oka kiszakadni.
2013. márc. 7. 10:21
 6/6 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Eppen, hogy kisebb volt neki, mint az atlag :) De az olcso gumiban lehet valami. Vagy talan tul regi volt, nem szexelt mar egy ideje, az ovszer meg 'lejart'? :)
2013. márc. 7. 10:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!